Cine transmite hochei live

Cele mai tari meciuri de hochei live se pot vedea pe internet cu streaming video de mare calitate. În acest articol puteți afla cine transmite meciuri live de hochei la TV în România. Trebuie doar să știți unde să căutați, iar articolul nostru vă oferă cele mai bune variante pentru a urmări meciuri live online de hochei pe gheață. 

Hocheiul pe gheață înseamnă spectacol. În America de Nord, însă, reprezintă chiar mult mai mult. Canadienii și americanii trăiesc pentru hochei, iar cele mai tari meciuri din lume se pot vedea în NHL. Unde puteți urmări show-ul oferit de hocheiștii din liga nord-americană aflați în rândurile următoare.

Meciuri hochei live pe internet

Meciuri live de hochei sunt disponibile cu streaming video la casele de pariuri online. Duelurile de la NHL, dar și cele din campionatele tari ale Europei se văd pe Unibet și Betano. Transmisiunea pornește automat cu două-trei minute înainte de startul partidei pe care ați ales-o din oferta de pariuri live.

Streaming online NHL
Streaming online NHL

Cea mai bună variantă pentru a urmări meciuri de hochei live pe internet este de a vă înregistra pe site-urile caselor de pariuri online. Deși acestea nu au achiziționat drepturile pentru meciurile din NHL, agențiile de pariuri le oferă clienților partide tari din campionate precum cel al Rusiei, Cehiei sau Slovaciei.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe betano.com sau pe unibet.ro (acestea au cele mai bune oferte de pe piața din România), apoi să depuneți suma minimă cerută de fiecare casă de pariuri online în parte. Nu trebuie să vă speriați. Acești bani nu sunteți obligați să-i și jucați, așa că vă puteți păstra depozitul intact și puteți să urmăriți în liniște partidele care vă interesează. În dreapta ecranului, indiferent de agenția de pariuri la care v-ați înregistrat, fereastra pentru meciuri de hochei live video se va deschide cu aproximativ două minute înainte de startul evenimentului propriu-zis.

Streaming video online NHL

Streaming video din NHL
Streaming video din NHL

Așa cum spuneam, cele mai tari meciuri din hocheiul pe gheață mondial sunt în NHL. Cu câteva reprezentații timide la finalul secolului al XIX-lea, liga profesionistă nord-americană a luat forma actuală în anul 1915. În prezent, întrecerea aliniază la start 31 de echipe, iar cea mai nouă și cea mai exotică prezență o reprezintă Vegas Golden Knights. „Cavalerii” au fost înființați în 2017 și la primul sezon au uimit pe toată lumea. Au ajuns până în marea finală a Cupei Stanley, însă au cedat, scor 1-4 la general, în fața mult mai experimentatei Washington Capitals.

TOP TROFEE CUPA STANLEY

  • Montreal Canadiens (24)
  • Toronto Maple Leafs (13)
  • Detroit Red Wings (11)
  • Boston Bruins (6)
  • Chicago Blackhawks (6)
  • Edmonton Oilers (5)
  • Pittsburgh Penguins (5)

Cine transmite meciuri live de hochei la TV

Cele mai tari meciuri din NHL pot fi urmărite și pe micile ecrane din România. Deși orele la care sunt programate partidele sunt aproape imposibile pentru publicul din țara noastră, iubitorii hocheiului pe gheață pot vedea spectacolul din NHL pe Telekom Sport. În cazul în care nu sunteți abonați la serviciile oferite de Telekom, puteți urmări meciurile din liga nord-americană de hochei pe platforma Telekom TV.

Acolo nu trebuie decât să vă înregistrați și să vă plătiți abonamentul lunar de cinci euro pentru a beneficia de cele mai tari competiții pe tabletă, smartphone sau desktop. La fel de ușor vă puteți conecta și pe platforma Eurosport Player. Cunoscuta televiziune de sport deține drepturile TV pentru Jocurile Olimpice de iarnă, acolo unde cele mai bune echipe naționale se luptă, o dată la patru ani, pentru medaliile de aur.

Recenzie articol
  • Calitate informații
5

Rezumat

Cele mai tari meciuri din NHL pot fi urmărite și pe micile ecrane din România. Deși orele la care sunt programate partidele sunt aproape imposibile pentru publicul din țara noastră, iubitorii hocheiului pe gheață pot vedea spectacolul din NHL pe Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.