Belarusul sfidează orice normă logică de îngrijire pe vreme de pandemie. Principiul acestei țări este simplu, decât să murim de foame din cauza faptului că o să dea toată industria faliment, ne asumăm riscul de a înfrunta pandemia în fiecare zi. Campionatul de fotbal se dispută ca și cum nimic nu se întâmplă în lume.

Biletul Zilei la pariuri, 22 martie 2020

Două echipe modeste ale sezonului trecut sunt în postura de a deschide această zi de fotbal din Belarus. Gazdele au terminat extrem de aproape de zona roșie, la doar 4 puncte distanță. Diferența a fost făcută pe final de sezon, atunci când Slutsk a strâns 7 puncte din 9 posibile. Pe propriul teren, Slutsk a fost o echipă modestă, a marcat doar 14 goluri în 15 meciuri disputate și a reușit doar 5 victorii într-o serie de 15 partide.

Ponturi pariuri de calitate pe site-ul lui Andrei Dumitru

Biletul Zilei la pariuri, 22 martie 2020

Slavia s-a descurcat un pic mai bine, a reușit să termine la jumătatea clasamentului, dar și la oaspeți au fost ceva emoții cu retrogradarea. Slavia a avut un parcurs decent în deplasare, dar acesta nu a ajutat clubul într-un mod deosebit. Totuși, 19 puncte acumulate într-un campionat ce se bazează foarte mult pe evoluțiile echipelor ce sunt gazde în etapele ce se dispută, sunt un lucru demn de luat în seamă.

Aveți bonusuri pariuri avantajoase în această perioadă.

Slutsk – Slavia 1X @ 1.33
Belshina – FC Minsk primul gol marcat de oaspeți @ 1.90
Curs Final: 2.53 la Betfair

Belshina a terminat pe locul de baraj, dar a reușit să treacă peste acest hop și să revină în prima ligă din Belarus. Gazdele au reușit doar 5 victorii în cele 30 de etape disputate, dar au avut cel mai bun atac dintre ultimele 7 clasate, cu 34 de goluri marcate. FC Minsk a terminat pe 4 sezonul trecut, cu 4 victorii obținute în ultimele 4 etape disputate. Oaspeții au fost la doar două puncte de locul 3, loc ce permitea calificarea în preliminariile Europa League. Minsk a câștigat ultimele două deplasări directe și a marcat cel puțin două goluri per meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.