Singurul campionat ce a sfidat orice regulă în această perioadă este cel din Belarus. Sfaturile primite din parte conducerii țării au fost de real folos, toată lumea le aplică. La fotbal, am avut parte și de o mare surpriză în prima etapă, BATE Borisov a pierdut meciul inaugural.

Biletul Zilei la pariuri, 21 martie 2020

Meciul ce deschide ziua, începe de la ora 13:00. Vitebsk vs Gorodeja. Două echipe ce în sezonul trecut nu au impresionat la niciun capitol, ba din contră. Gazdele au terminat cu 4 înfrângeri și s-au clasat primele peste linia roșie, după ce și prima echipă ce a retrogradat a pierdut în ultima rundă. Vitebsk a avut cea mai bună apărare dintre ultimele 4 clasate, cu doar 39 de goluri primite, în cele 30 de etape disputate. Amicalul premergătoare acestui sezon nu ne indică vreo schimbare majoră în cadrul celor de la Vitebsk, doar două victorii au obținut gazdele.

Ponturi pariuri de calitate pe site-ul lui Andrei Dumitru

Biletul Zilei la pariuri, 21 martie 2020

Gorodeja s-a clasat la jumătatea clasamentului, dar după ce a terminat sezonul trecut cu un singur punct în ultimele trei runde. Oaspeții au avut un sezon ok de deplasare: 5 victorii, 5 remize, 5 înfrângeri, golaveraj 14-12. În general, nu cred că această echipă are șanse la ceva mai mult și în acest sezon. Totuși, prima șansă în acest meci o are Gorodeja, dar meciul nu o să fie vreunul ușor pentru oaspeți.

Aveți bonusuri pariuri avantajoase în această perioadă.

Vitebsk – Gorodeja peste 1.5 goluri @ 1.44
Isloch Minsk – Neman 1 @ 1.95
Curs Final: 2.82 la Betfair

După ce a terminat în ediția trecută pe locul 5, Isloch Minsk are pretenții ceva mai mari. O să-i fie greu, este un nucleu de trei echipe dure ale campionatului, nucleu ce greu poate să fie despărțit. A reușit acest lucru Soligorsk, după ce a terminat pe 3. Pentru a putea trece peste acest hop, Isloch trebuie să reducă numărul meciurilor pierdute aiurea, plus că are nevoie de ceva mai multă constanță. Neman se mulțumește cu o poziție de mijlocul clasamentului, nu pare a avea banii necesari pentru a urca în ierarhia Belarusului. În sezonul trecut, Neman a avut doar 4 victorii acasă, dintr-un total de 15 etape disputate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.