Cum vezi meciuri de handbal live și cine le transmite la TV
Cum vezi meciuri de handbal live și cine le transmite la TV

Pasionații de handbal pot urmări cele mai tari competiții din lume pe internet. Cu streaming video online de mare calitate, adevăratele meciuri de handbal live sunt doar la un singur click distanță.

Handbalul reprezintă una dintre opțiunile preferate ale pasionaților de sport din România. Deși performanțele notabile sunt aduse în țara noastră de handbalul feminin, cel masculin se bucură și el de un interes pe măsură.

Cum vezi meciuri de handbal live

Avem fotbal, tenis și handbal. Cam așa arată topul preferințelor în toată lumea. Că sunt și unele țări precum Statele Unite ale Americii, unde baschetul și hocheiul detronează fotbalul, tenisul sau handbalul, asta e altă poveste. Așa gândesc și reprezentanții caselor de pariuri online. Majoritatea contează. Astfel că, cele mai tari meciuri de handbal live pot fi urmărite în streaming online de mare calitate pe platforme precum betano.com sau unibet.ro. Acestea sunt cele mai importante site-uri de pe piața din România, iar oferta lor este foarte bogată.

În fiecare săptămână, vă puteți bucura de o mulțime de transmisiuni cu meciuri live direct pe tabletă, telefon sau calculator. Pentru a beneficia de toate acestea, trebuie doar să vă alimentați conturile cu suma minimă, apoi să vă pregătiți cum trebuie pentru a urmări în liniște meciul mult așteptat. Suma depusă nu trebuie jucată, poate fi lasată în depozitul contului, iar în aceste condiții puteți alimenta o singură dată și aveți ocazia de a vedea sute de meciuri live video săptămânal. Înainte cu aproximativ două minute de startul evenimentului, o fereastră se va deschide în dreapta paginii, iar acolo va putea fi urmărită partida.

Live video CSM Bucuresti

Live video CSM Bucuresti
Live video CSM Bucuresti

La fel ca-n fotbal, Liga Campionilor este cea mai importantă competiție intercluburi și în handbalul european. Competiția a luat naștere în 1956, la masculin, și cinci ani mai târziu, la feminin. De la adoptarea unui nou format, în 1993, Spania a dominat Liga Campionilor în handbalul masculin. 14 trofee au câștigat echipele iberice în cei 25 de ani. Însă, de la prima ediție, în 1953, România se poate mândri și ea cu trei trofee câștigate. În anii ’60-’70, Steaua s-a impus de două ori în cea mai tare competiție intercluburi, iar Dinamo o singură dată.

De partea cealaltă, handbalul feminin are tot trei trofee cucerite. La începutul anilor ’60, Știința București și Rapid București și-au trecut câte o Ligă a Campionilor în palmares. Apoi, de la trecerea la noul sistem competițional, CSM București a adus în România cel mai important trofeu din handbalul feminin intercluburi. În 2016, după o finală disputată chiar în Ungaria, CSM a bătut-o pe Gyor, la loviturile de departajare, și a cucerit Liga Campionilor la debutul său în această competiție.

Cine transmite handbal la TV

Meciurile din Liga Națională, atât cea masculină, cât și cea feminină, vor fi transmise la TVR, în timp ce, spectacolul din Liga Campionilor poate fi urmărit la Telekom Sport și la Digi Sport. Toate aceste meciuri vor putea fi văzute și pe tabletă, telefon sau calculator. Cele trei posturi de televiziune au platforme online, unde aveți ocazia de a urmări partidele de handbal live în stream video online de cea mai bună calitate.

Recenzie articol
  • Calitate informații
5

Rezumat

Meciurile din Liga Națională, atât cea masculină, cât și cea feminină, vor fi transmise la TVR, în timp ce, spectacolul din Liga Campionilor poate fi urmărit la Telekom Sport și la Digi Sport. Toate aceste meciuri vor putea fi văzute și pe tabletă, telefon sau calculator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.