FCSB, Liga 1
FCSB, Liga 1

FCSB a renunțat să dea bani mulți pe transferurile unor jucători cu experiență sau să aducă fotbaliști străini. În ultimele sezoane, vicecampioana României a cumpărat mulți jucători tineri români, care acum fac parte din naționala de tineret care tocmai s-a calificat la Euro 2019.

Nedelcu, Man, Coman, Moruțan sau Andrei Vlad sunt doar câteva exemple, însă, lista se poate îmbogăți cu un alt nume de mare perspectivă. Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, i-a recomandat lui Gigi Becali un jucător extrem de talentat.

În toată istoria fotbalului românesc n-a mai existat aşa ceva la vârsta lui. Îl cheamă Plumbuitu, e coleg cu nepotul meu la echipă. Are o viteză fantastică, n-am mai văzut niciodată, fuge mai tare decât Bolt ăla, dar ştie şi cu mingea.

A venit un francez, invitat de FRF, şi le-a făcut testul pe care juniorii din Franţa sunt obligaţi să-l dea pentru a fi convocaţi la naţională. Şi-a făcut ăla cruce când a văzut. A ieşit pe primul loc, cu nişte cifre senzaţionale.

Sunt câteva echipe din străinătate care i-au făcut deja ofertă, îl vrea şi FCSB, dar nu vrea să plece. La vârsta asta, nici eu n-aş pleca, are nişte condiţii excelente la Daco Getica. Ascultaţi-mă ce vă spun, ăsta ajunge fotbalist mare de tot pentru că e şi cuminte”, a spus Dumitru Dragomir

Gabriel Plumbuitu joacă la Daco-Getica și, surprinzător, poate evolua pe două poziții total diferite. Puștiul de 14 ani se descurcă excelent atât pe postul de fundaș central, cât și pe cel de atacant.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre FCSB

În plus, FCSB a fost aproape să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Tot miercuri s-a aflat că Ciprian Deac a fost aproape de a semna cu vicecampioana României, în sezonul trecut. Deși accepta oferta făcută de Gigi Becali, Deac s-a răzgândit, până la urmă, și a primit un salariu mai mare din partea celor de la CFR. A rămas la Cluj și a cucerit titlul alături de echipa pregătită atunci de Dan Petrescu.

Mă înţelesesem cu FCSB, tot ce lipsea era semnătura mea de pe contract. M-am întâlnit cu Gigi Becali şi chiar mă bucur că l-am cunoscut. Este total diferit faţă de cum îl vedem la televizor. Are un suflet foarte bun.

I-am explicat motivele mele şi m-a înţeles. A contat foarte mult că investitorii de la CFR au vorbit cu mine şi mi-au explicat ce planuri au. Atunci echipa era în insolvenţă şi chiar eram hotărât să plec la FCSB”, a spus Deac.

FCSB a dat 23 de jucători la loturile naționale în ultima lună

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.