Cristiano Bergodi, Gigi Becali
Cristiano Bergodi, Gigi Becali

FCSB se reunește pe 11 iunie pentru a începe pregătirea noului sezon, dar, deocamdată, n-are antrenor. Însă, în următoarele zile, Becali va lua o hotărâre și va anunța numele alesului care va prelua banca roș-albaștrilor.

Edward Iordănescu este marele favorit să fie numit antrenor la FCSB, iar astăzi va avea o întâlnire cu Gigi Becali pentru a discuta toate detaliile acestei mutări. În cazul în care cei doi nu se vor înțelege, patronul roș-albaștrilor a anunțat, în această dimineață, la Digi Sport, numele antrenorului care va veni la FCSB.

Cannot find required Table

Edi Iordănescu, marele favorit la casele de pariuri

„Dică a fost un om cu care nu m-am certat. Când a plecat, mi-a spus că se duce să se antreneze și să lucreze 3-4 ani și că tot eu o să-l sun. Așa a zis când l-am dat afară. Hai să îl iau înapoi.

I-am dat telefon și i-am spus <<O să zică lumea că nu mai ai demnitate, dar pe tine te interesează familia ta>>. L-am sunat aseară și i-am spus <<Mâine e ziua ta norocoasă. Roagă-te să nu mă înțeleg cu Edi>>. I-am zis să facă antrenamentele mai tari dacă vine” , a declarat Becali.

Cotele oferite de casele de pariuri:

  • Edi Iordănescu – 1.50
  • Marius Șumudică – 6.00
  • Devis Mangia – 6.00
  • Cristiano Bergodi – 8.00
  • Walter Zenga – 12.00
  • Ilie Stan – 15.00
  • Nicolae Dică – 20.00

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre FCSB 

Becali dă lovitură după lovitură. FCSB îl vinde pe Florin Tănase pe o sumă incredibilă pentru Liga I. Jucătorul va avea un salariu URIAŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.