Sportivi jocuri
Sportivi jocuri

În cazul în care se mai îndoia cineva, sportivii sunt şi ei oameni în afara orelor de antrenament şi a competiţiilor, astfel că şi ei au hobbyuri, la fel ca noi toţi. În acest articol vei descoperi zece sportivi celebri care nu pot trăi fără jocuri video.

Mike Ross

Înainte de a fi celebru, Mike Ross obişnuia să joace Team Fortress la nivel profesionist în marea britanie. Team Fortress este un joc bazat pe motorul Quake. Ross nu îşi mai permite să joace la fel de mult ca în trecut, dar a declarat că este în continunare înnebunit după jocuri, în special de Battlefield 4.

Hector Bellerin

Oricine s-ar gândi că fundaşul lui Arsenal este înnebunit după FIFA. Ei bine, jocul preferat al lui Bellerin este Call of Duty 4. Mai mult, acesta are şi un tatuaj care semnifică marea lui pasiune.

Demetrious ‘Mighty Mouse’ Johnson

Johnson joacă tot felul de jocuri de la Hearthstone la Street Fighter, până la jocul UFC în care el însuși este inclus. Lui îi place nu doar să se joace, ci şi să interacţioneze cu fanii, socializând prin comentarii în social media.

Andrea Pirlo

Metronomul italian consideră că PlayStation este cea mai bună invenţie din istorie. Fostul internaţional este mare fan Pro Evolution Soccer, joc pe care îl juca în special în perioada AC Milan, acolo unde Nesta era marele său rival.

Pepe

Un dur pe terenul de fotbal, brazilianul petrece ore în şir la calculator. Jocul său preferat este unul online şi se intitulează Destiny.

Max Holloway

Call of Duty şi UFC 2 sunt cele mai jucate jocuri de către luptătorul hawaian de MMA. Mai mult, a lansat şi un canal de specialitate pe youtube despre acest lucru.

Michael Carrick

Fostul mijlocaş al lui Manchester United este înnebunit după jocuri, astfel că şi-a cumpărat o consolă de care nu se desparte niciodată. Pentru că PlayStation sau XBox necesită un televizor, englezul foloseşte consola portiabilă PSP.

Gordon Hayward

Cu un succes enorm în NBA în acest sezon, Gordon Hayward a scris chiar un articol pentru „Players Tribune”, unde a explicat că în perioada adolescentei sale, când s-ar presune că o viitoare stea din NBA îşi petrece majoritatea timpului pe terenul de baschet, el prefera să joace jocul Hola. Ulterior a încercat să le explice celor care nu știu cât de mare pasionat este de jocuri. Mai mult, a fost şi comentator la competiţiile profesioniste de jocuri video.

Chad Johnson

Cândva dintre cei mai de temut reciveri din NFL, Chad Johnson petrece acum majoritatea timpului jucând fotbal în Canada. Dar, în timpul liber, îi place să câştige la FIFA și să se laude pe Twitter.

Delle Alli

Unul dintre cei mai pasionaţi jucători de FIFA este Delle Alli. Mijlocaşul lui Tottenham nu se desparte de consolă şi adoră să îşi provoace colegii la cel mai tare joc de fotbal virtual din lume. Când rămâne fără concurenţă, Alli joacă FIFA şi de unul singur. Modul FIFA Ultimate Team fiind preferatul internaţionalului englez.

TOP 10 cele mai bune canale de gaming de pe YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.