Universitatea Craiova, echipă în Liga I, România
Universitatea Craiova, echipă în Liga I, România

Universitatea Craiova a trecut cu bine peste înfrângerea din etapa trecută, scor 0-3, la Dinamo, și a încheiat anul cum nu se putea mai bine. Oltenii au bătut-o cu 2-0 pe Gaz Metan Mediaș, una dintre echipele cu pretenții în acest sezon.

Alexandru Mitriță a marcat ambele goluri ale echipei pregătite de Devis Mangia. După reușita de 1-0, din minutul 52, căpitanul Craiovei și-a chemat colegii la banca de rezerve pentru a se bucura alături de staff-ul tehnic al echipei.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

„Am făcut asta pentru că am vrut să vadă toată lumea că suntem o echipă unită, că au fost foarte multe vorbe urâte la adresa noastră și la adresa antrenorului. Lumea trebuie să fie alături de noi, se mai greșește în fotbal, avem și urcușuri, și coborâșuri, un meci ca cel Dinamo se mai întâmplă. Chiar dacă sunt orgoliile foarte mari, trebuie să fie alături de noi și le-am dat un mesaj în această seară că nu ne va doborâ nimeni, că suntem o echipă.

Domnul Mangia ne-a pus fotbalul pe tavă, e cel mai bun antrenor din România, s-a văzut și în teren că avem o echipă, avem trasee de joc, știm ce să facem în teren, cum să ne poziționăm

Avem o echipă valoroasă, un antrenor valoros care ne pune în temă cu tot ce este mai bun ca să ajungem sus, dar nu vreau să comentez, nu am comentat niciodată despre titlu, vreau să luăm fiecare meci în parte și să tragem tare, să ajungem acolo unde ne este locul, sus” , a declarat Alexandru Mitriță.

Koljic, interviu fără ascunzișuri în presa din Bosnia: „E jenant să vorbim despre așa ceva acum”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.