Cyril Thereau, fost jucător la FCSB
Cyril Thereau, fost jucător la FCSB

Cyril Thereau este implicat într-un scandal uriaș în Italia. Fostul atacant al celor de la FCSB a intrat în atenția presei, după ce a apărut într-un clip video XXX.

Culmea, chiar Cyril Thereau a fost cel care filma. Atacantul de 35 de ani este dezbrăcat și apare în imagini, iar, în spatele său, este surprins un cuplu care face sex.

În presa din Italia a apărut informația conform căreia una dintre persoanele care apar în clipul video ar fi un alt jucător de la Cagliari. Deși momentele indecente au fost șterse imediat de pe rețelele de socializare, aparițiile lui Thereau încă sunt disponibile pe internet. Suporterii lui Cagliari chiar au început să se distreze pe seama peripețiilor atacantului și s-au amuzat comentând că atacantul chiar are calități de regizor.

Ce eroare?! FCSB are cota 50.00 să bată Hermannstadt! Pariază AICI până nu se schimbă oferta!

Thereau a evoluat pentru FCSB în sezonul 2006-2007, când a marcat 10 goluri în cele 17 partide în care a jucat în tricoul roș-albastru. În acest moment, Thereau este cotat la 700 de mii de euro și este împrumutat de Fiorentina la Cagliari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.