Super interviu cu Elvir Koljic. Visul carierei sale, cu ce echipă ține și care sunt atacanții săi preferați
Super interviu cu Elvir Koljic. Visul carierei sale, cu ce echipă ține și care sunt atacanții săi preferați

Elvir Koljic este unul dintre cei mai valoroși atacanți din Liga 1 la ora actuală. Chiar dacă s-a transferat la Craiova pe parcursul sezonului, bosniacul se luptă pentru titlul de golgheter.

Koljic a stat de vorbă cu jurnaliștii de la portalul de la sportske.ba chiar înaintea derby-ului cu FCSB.

Veste uriașă pentru Koljic înaintea derby-ului FCSB – U Craiova

„Totul decurge foarte bine. Ne luptăm cu CFR și FCSB pentru titlu. Normal că ne dorim să-l câștigăm, jucăm bine și avem multă calitate. Mai suntem implicați și în Cupă.

Poate fi un sezon grozav. Lucrez intens în fiecare zi. Suntem o echipă bună, marcăm multe goluri. Dar acum urmează play-off-ul, unde orice meci e un derby. Vedem ce se va întâmpla” – a spus Elvir Koljic pentru presa din Bosnia.

Anunțul selecționerului Bosniei

Robert Prosinecki, selecționerul Bosniei, a anunțat în această săptămână că în lotul pentru meciurile cu Armenia și Grecia, din preliminariile EURO 2020, vor apărea cu siguranță doi jucători noi. Toată presa din Bosnia anunță la unison că unul dintre acești jucători va fi Elvir Koljci.

„Am văzut și eu ce s-a scris, dar, sincer să fiu, deocamdată nu am vorbit cu selecționerul sau cu atlcineva din staff-ul naționalei. Desigur că-mi doresc să fiu convocat. Selecționerul are decizia finală. Golurile sunt cea mai bună recomandare pentru un atacant” – a spus Elvir Koljic pentru presa din Bosnia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.