Vasile Maftei a anunțat când vrea să se retragă
Vasile Maftei a anunțat când vrea să se retragă

Vasile Maftei (37 ani) s-a întors la Rapid și mai are un singur obiectiv pe acest final de carieră. Fundașul care a strâns peste 300 de meciuri în tricoul vișiniu vrea să readucă echipa în prima ligă, iar apoi să se retragă.

Dacă planul său va fi dus la bun sfârșit, Vasile Maftei ar trebui să-și încheie cariera de fotbalist în vara anului 2020, când va avea 39 de ani.

Vasile Maftei a anunțat când vrea să se retragă

„Mi-aș dori să mă retrag atunci când aduc Rapid în prima ligă. Ar fi foarte frumos. Am jucat peste tot, în toate competițiile, doar asta mi-a mai rămas de făcut la final de carieră” – a spus Vasile Maftei la Digi Sport.

Ce performanțe a făcut Maftei cu Rapid

Rapid este clubul alături de care Vasile Maftei a cucerit cele mai multe trofee de-a lungul carierei: un titlu național (2002/03), trei Cupe ale României (2000/01, 2005/06, 2006/07) și două Supercupe ale României (2002 și 2007). A făcut parte totodată din echipa care ajungea până în sferturile de finală ale Cupei UEFA în 2006. S-a întors la echipă în iarna anului trecut și a contribuit la promovarea în Liga a 3-a, convins fiind să revină de Daniel Pancu și de Daniel Niculae

Vasile Maftei a mai evoluat de-a lungul carierei la Tractorul Brașov, echipa unde s-a lansat în fotbal), Unirea Urziceni, CFR Cluj, Concordia Chiajna și Voluntari. A câștigat un titlu de campion și cu Urziceni, iar alături de Voluntari a produs o mare surpriză, luând Cupa și Supercupa României în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.