România U21
România U21

Alex Pașcanu este unul dintre cei mai importanți jucători din naționala de tineret a României. În ultimele două meciuri din preliminarii, tricolorii mici au nevoie de patru puncte pentru a fi siguri de calificarea directă la Euro 2019.

Om de bază în naționala de tineret, Alex Pașcanu locuiește în Anglia de la patru ani, însă, asta nu l-a oprit să se îndrăgostească de Steaua.

Alex Pașcanu, jucător la Leicester, Anglia
Alex Pașcanu, jucător la Leicester, Anglia

„Era generația aceea foarte bună a lui Dică, Victoraș Iacob, Mirel Rădoi. În curtea școlii, ne alegeam pe rând câte un jucător” , a declarat Pașcanu.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre FCSB

Însă, un meci de tristă amintire pentru suflarea roș-albatră l-a determinat pe Pașcanu să se apuce de fotbal. În urmă cu opt ani, după ce a condus-o pe Napoli cu 3-0, în Ghencea, echipa pregătită atunci de Marius Lăcătuș a fost egalată în minutul 90+8, după un gol marcat de Cavani.

„Țin minte și acum meciul ăla cu Napoli, când Steaua a avut 3-0. Mi-am zis în seara aia că trebuie să mă fac fotbalist, să mă răzbun pe arbitrul ăla care a prelungit atât de mult meciul. Aveam vreo 10, 11 ani” , a continuat Pașcanu.

Aflat la juniorii lui Leicester, în urmă cu o lună, Alex Pașcanu a fost propus la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a recunoscut că urmează să-l analizeze pe fundașul central de 20 de ani: „Da, știu de el. A venit cineva zilele trecute și mi-a zis de Pașcanu. Nu știu, o să mă consult, să vedem…”.

Însă, discuțiile s-au încheiat rapid, iar Becali n-a mai făcut nicio ofertă pentru Alex Pașcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.