Elvir Koljic, Alexandru Mitriță, jucători la Universitatea Craiova, în Liga I
Elvir Koljic, Alexandru Mitriță, jucători la Universitatea Craiova, în Liga I

Conform studiului făcut de CIES Football Observatory, Universitatea Craiova este echipa care trimite cele mai multe șuturi pe spațiul porții dintre toate echipele din Liga I.

Cu o medie de 6,1 șuturi pe poartă în acest sezon în Liga I, Universitatea Craiova este lider absolut în fotbalul românesc. Echipa pregătită de Devis Mangia este urmată în acest clasament de FC Viitorul (5,7 șuturi), de CFR Cluj (4,9 șuturi) și de FCSB și Gaz Metan, ambele cu 4,8 șuturi.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

În Europa, Ajax (9,1 șuturi), PSV (8,8) și FC Barcelona (8,1) sunt echipele care ocupă primele trei locuri. Interesant este că oltenii sunt aproape de TOP 10, ultima echipă fiind Benfica (7,2 șuturi).

Cluburi precum Juventus, Real Madrid sau Manchester City, care, ce-i drept, au o posesie mult mai bună în timpul meciurilor, nu se laudă cu multe șuturi trimise pe spațiul porții și sunt mult sub Universitatea Craiova.

Echipa pregătită de Devis Mangia este pe primul loc în Liga I și la posesie, cu o medie de 59,1%/partidă. Oltenii sunt urmați de FC Viitorul (58%), de FCSB (55,8%) și de CFR Cluj (53,6%).

Povestea carierei lui Elvir Koljic, atacantul dorit de Rangers și de Panathinaikos

Mangia îl compară pe Mitriță cu un atacant de top din Europa: „Au multe lucruri în comun”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.