Peluza Nord Rapid
Peluza Nord Rapid

Dan Tudorache, primarul sectorului 1, a anunțat venirea unui nou acționar în cadrul clubului Rapid.

Acesta nu a dorit să ofere un nume, însă a prezentat o informație importantă: investitorul se va alătura proiectului începând cu sezonul 2019/20, când, cel mai probabil, giuleștenii vor evolua în Liga a 2-a.

Un nou acționar la Rapid! Vine din Liga a 2-a

Cu siguranţă va mai veni un acţionar la Rapid. Domnul Angelescu (n.r. Victor Angelescu) are 40% acum. O să îl cunoască toată lumea pe noul investitor la momentul respectiv. El va veni din Liga a II-a. Eu îl cunosc foarte bine, e un important om de afaceri, un importator de maşini ca să spun şi asta. Nu a mai avut legătură cu fotbalul. El va avea 50% dintre acţiuni.

 500 RON bonus la primele trei depuneri de la Superbet, unul dintre sponsorii clubului Rapid 

Primăria Sectorului 1 nu a intrat şi nu va intra în acţionariatul clubului Rapid. Noi oricum nu am folosit până acum niciun leu din banii publici în activitatea echipei Rapid. Dar noi avem alte posibilităţi de a sprijini clubul”, a declarat Dan Tudorache pentru Agerpres.

Primarul a vorbit și despre situația bazei sportive ProRapid, în continuare incertă. Tudorache speră ca ProRapid să treacă în gestiunea Primăriei Sectorului 1 până la 1 iunie.

„Am vorbit deja cu primarul general şi imediat cum baza ajunge acolo, va trece la Sectorul 1 printr-o hotărâre a Consiliului General. Eu am fost la ProRapid, am văzut care e situaţia, dar nu putem începe lucrările de amenajare atâta timp cât nu e în administrarea Primăriei Sectorului 1 sau a Primăriei Capitalei. Sper ca până la 1 iunie baza Pro Rapid să ajungă la Primăria Sectorului 1, a adăugat Dan Tudorache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.