Gigi Becali si Florin Talpan
Gigi Becali si Florin Talpan

La CSA Steaua lucrurile nu merg deloc grozav. Deși în plan sportiv roș-albaștrii au toate șansele să obțină promovarea în Liga a 3-a, sunt în continuare conflicte la nivelul conducerii, iar Florin Talpan este în prim-plan.

Astfel, Talpan a reclamat fanii propriului club la MApN pentru că ar fi folosit ilegal marca Steaua în revista Asociația Steliștilor 1947. Juristul consideră că suporterii câștigă bani de pe urma revistei folosindu-se de marca Steaua, conform ProSport.

Ce eroare?! FCSB are cota 50.00 să bată Hermannstadt! Pariază AICI până nu se schimbă oferta!

Conflictul este bizar, ținând cont că Talpan s-a întors împotriva suporterilor care l-au susținut întotdeauna în demersurile sale contra FCSB.

Umilință maximă pentru CSA! Florin Talpan a întors armele

Fanii s-au apărat, spunând că banii luați în schimbul revistei se întorc tot la clubul din Liga a 4-a, Asociația Steliștilor fiind unul dintre sponsorii echipei.

„ …Spre exemplu, cu toate că ajutăm clubul, de mai bine de un sezon şi jumătate, prin conceperea programului de meci distribuit gratuit la partidele de acasă având acordul clubului pentru folosirea mărcii, există personaje care încearcă să minimalizeze orice efort de-al nostru şi să ne împiedice, deşi în teorie suntem de aceeaşi parte a baricadei. Reiterăm faptul că rămânem alături de club şi nu vom ezita să luăm atitudine, lucru pe care l-am demonstrat, în cei aproape doi ani de existenţă” – a anunțat Asociația Steliștilor în 1947 printr-un comunicat oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.