Rapid în Cupa Uefa
Rapid în Cupa Uefa

Pe 24 noiembrie 2005, Răzvan Lucescu era antrenor la Rapid și l-a avut adversar în grupele Cupei UEFA pe tatăl său, Mircea Lucescu, care era principal la Șahtior Donețk.

La aproape 13 ani distanță de la acel eveniment unic în istoria fotbalului, UEFA a realizat în Magazinul Europa League din această săptămână un reportaj special cu Răzvan Lucescu, antrenor la PAOK în prezent, iar printre subiectele abordate s-a regăsit și acel episod cu totul deosebit.

UEFA nu a uitat de Rapid

Razvan Lucescu, reportaj UEFA
Razvan Lucescu, reportaj UEFA
Marius Măldărășanu în Cupa Uefa
Marius Măldărășanu în Cupa Uefa

Giuleștenii s-au impus cu 1-0 în deplasarea din Ucraina. A fost un singur meci între cei doi, pentru că începând cu sezonul 2004/2005 și până în sezonul 2008/2009 grupele Cupei UEFA erau formate din cinci echipe, fiecare club disputând două meciuri pe teren propriu și două în deplasare

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

Ce spune Răzvan Lucescu despre acel meci

„Acel meci a fost, poate, cea mai tare experiență pe care am trăit-o în fotbal. Și în același timp este un motiv de mândrie extraordinar pentru familia noastră. Și ar trebui să fie și pentru fotbalul românesc. Pentru că un tată și un fiu s-au întâlnit la acest nivel, ca adversari. A avut multe momente frumoase și aproape la toate aceste momente am participat și eu. Dacă nu am fost prezent fizic, în orice am fost cu tot sufletul alături.”

FC Rapid – ACSM Oltenița LIVE VIDEO în etapa a 10-a din Liga a 3-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.