Tudor Băluță, FC Viitorul, Raul Rusescu, FCSB
Tudor Băluță, FC Viitorul, Raul Rusescu, FCSB

FCSB și-a pregătit deja lista de transferuri pentru perioada de iarnă, iar printre jucătorii doriți de vicecampioana României se numără și Tudor Băluță. 

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre FCSB

Mijlocașul central al Viitorului este cotat la 900 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, iar acum se află în lotul primei reprezentative a României și este așteptat să evolueze în partida de duminică împotriva Serbiei.

„Faptul că se vorbește de transferul meu la FCSB nu face altceva decât să mă motiveze. Astfel de știri, astfel de zvonuri pe mine mă motivează. Mă fac să cred că lumea vede faptul că îmi fac treaba bine la Viitorul, înseamnă că toți apreciază ceea ce fac.

Și vin la antrenament în ziua următoare, muncesc cât pot de mult, mă dezvolt, cresc în joc și prind încredere. Dacă voi continua să fac meciuri bune, cu siguranță, va urma și un transfer la un moment dat. Însă, pentru mine nu este o problemă. Eu rămân cu picioarele pe pământ întotdeauna. Sunt modest, nu am probleme de genul ăsta” , a declarat Tudor Băluță.

Trei transferuri pentru titlu! Mutări spectaculoase pregătite de FCSB în pauza de iarnă

Transformarea incredibilă a lui Abel Moreno. Cum arată la zece ani distanță de la transferul la FCSB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.