Fortnite Sezon 6
Fortnite Sezon 6
Fortnite a confirmat oficial data de început pentru sezonul 6 al jocului. Anunţul a fost făcut de către Epic Games. Deşi trebuia să înceapă ceva mai devreme, debutul a fost amânat până la finalul lunii septembrie. Pasionaţii au primit însă şi o veste bună. Epic pune la bătaie un bonus de 400% XP pe parcursul întregului weekend pentru a ajuta la obţinerea celor mai noi recompense pentru bătălii.

Când începe cu exactitate sezonul 6 de Fortnite

Aşa cum spuneam mai devreme, Epic a anunţat data oficială de lansare a noului sezonul. Este vorba de ziua de 27 septembrie, la o zi distanţă după aniversarea de un an a lansării Fortnite Battle Royale.

Cât de mult va costa battle pass-ul pentru sezonul 6 de Fortnite

Battle pass-ul pentru sezonul 6 de Fortnite va costa 950 de dolari virtuali sau aproximativ 10 dolari.

Care va fi tematica sezonului 6 de Fortnite

Cred că lumea va continua să se lupte, dar nu prin crăpături la timp. Nu trebuie să poposim prea mult asupra acestui aspect. Epic are tendința de a folosi hărți vechi de testare pentru aceste promoții, astfel încât castelul ar putea fi o configurație ciudată de copaci, iar satul lipsit de vikingi. Și base-ul răufăcătorilor ar putea lipsi doar pentru că este o hartă veche. Poate cubul va trimite oarecum întreaga hartă înapoi în timp, reambalând locațiile și epocile la care sunt atașate.

Ce itemi noi vom vedea în sezonul 6 de Fortnite

O tendință apare cu tehnologia introdusă în fiecare sezon și cu elementele care provin din ele. În sezonul 4, pietrele de hamei au fost consolidate în tampoane înainte să dispară în sezonul 5. În sezonul 6, rupturile ar putea să dispară pentru totdeauna, dar rifele în mișcare își mențin puterile de teleportare în cerul plin de zăpadă. Este probabil ca și cubul să introducă o nouă formă de tehnologie care afectează într-un fel mișcarea, care va fi apoi transformată în element sau obiecte proprii. Indiferent de ce vedem, cu completarea arsenalului Fortnite, Sezonul 6 va vedea cu siguranță cele mai noi instrumente imprevizibile.

Ce fel de skinuri vom vedea în sezonul 6 de Fortnite

Cuburi cu tematică Cube. Unghiurile şi laturile se lasă aşteptate.

În cazul în care călătoria în timp este explorată în continuare în acest sezon, atunci am putea vedea mai multe culturi și perioadele de timp ajungând ca Skinuri. Mai mulți cavaleri, un rege, o regină, un șiret și alte arhetipuri medievale ar putea apărea dacă castelul este adevărata afacere. Skinurile lui Fortnite sunt oricum atât de variate încât sigur vor oferi ceva nou sezonului.

Ce modificări vor suferi hărţile în sezonul 6 de Fortnite

Ideea de bază este că atunci când Rocket a lansat sezonul trecut, aproape toate zonele importante pe care le-a trecut au fost afectate de atunci. Propulsorul a aterizat în Anarchy Acres și a dispărut acum, înlocuit de Lazy Links. A apărut peste Turnurile înclinate, care au o clădire nouă în construcție. A zburat peste Moistul Mire, care este un deșert acum, și a izbucnit din deal lângă Groase Grove, acasă la frigul sat viking. Singura locație care nu a văzut o schimbare a fost cea în care a apărut racheta şi anume Loot Lake.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.