Topul celor mai utile aplicații de fitness pentru iOS și Android
Topul celor mai utile aplicații de fitness pentru iOS și Android

Vrei să te antrenezi, dar nu ştii ce să faci şi nici nu vrei să apelezi la serviciile unui antrenor personal? Nicio problemă. Tehnologia te va salva şi de această dată. De ce spunem acest lucru? Pentru că în ziua de azi aproape oricine are un smartphone. Şi cum smartphone-urile sunt bune la toate, ele te pot ajuta şi să îţi faci programul de antrenament.

În acest articol, altSPORT.ro îţi prezintă un top al celor mai utile aplicaţii de fitnes pentru iOS şi pentru Android.

Freeletics Bodyweight

Gratuit pe iTunes și Google Play

Versiunea gratuită a acestei aplicații include 900 de antrenamente fără greutăţi şi se bazează mai degrabă pe timp decât pe numărul de repetări. Alege-ți antrenamente de intensitate ridicată și antrenamentel de rezistență, care durează între 5 și 30 de minute.

Pentru o evaluare a condiţiei fizice și un plan personalizat care te ajută să atingi obiectivele propuse, cum ar fi creşterea în masa musculară sau creșterea rezistenței, puteți opta pentru un plan de coaching de 12 săptămâni începând cu 35 de dolari.

Aaptiv

15$/lună sau 100$/an (cu gratuitate pentru primele 30 de zile) pe iTunes și Google Play

Aaptiv are mai mult de 2500 de antrenamente la discreţia ta, care durează doar șapte minute pentru diferite niveluri de fitness, inclusiv începători. Fiecare sesiune de antrenament este condusă de un antrenor virtual care îţi vorbeşte indiferent că te antrenzi aerob sau anaerob, pe bicicleta eliptică, în parc la jogging, în sală cu greutăţi, faci stretching sau yoga. Mai mult ai la dispoziţie şi un playlist muzical cu cele mai tari melodii de antrenament.

Workout for Women

Gratuit pe iTunes

Doamnele şi domnişoarele cărora le plac antrenamentele scurte şi intense nu au cum să nu se folosească de această aplicaţie. Ai la dispoziţie o sesiune de şapte minute de antrenament, în care nu ai nevoie de aparate sau greutăţi. Fiecare antrenament include instrucțiuni video și audio pentru a te motiva şi pentru a executa corect exerciţiile.

Nike + Run Club

Gratuit pe iTunes şi Google Play

Indiferent dacă obiectivul tău este acela de a te menţine în formă sau de a realiza un record personal nu poţi ajunge la linia de sosire fără aplicația Nike + Run Club. Ea îţi personalizează planurile de antrenament pentru maraton de 5, 10 sau 15 kilometri, pentru semi-maraton sau pentru maraton, bazându-se pe ritmul cardiac al fiecărei persoane, distanţa pe care o poate parcurge fiecare persoană şi timpul în care poate să termine cursa utilizatorul în cauză.

Daily Yoga

10$/lună sau 40$/ an pe iTunes și Google Play

Vrei să faci yoga, dar nu ai curaj să mergi la cursurile specializate? Ei bine, Daily Yoga este soluţia ideală. Aici te poţi perfecţiona timp de 12 luni cu 100 de filme de yoga şi de meditaţie pentru începători, dar şi cu instrucţiuni audio. Aplicația include, de asemenea, planuri de antrenament yoga pentru diferite scopuri, cum ar fi sporirea atenţinei sau obtinerea tonusului cu o serie depoziții individualizate fiecărui utilizator. Odată ce ai terminat cele 12 luni de pregătire, poţi trece la nivelul avansat şi încerca să devii expert în yoga cu alte 500 de clipuri.

Top 10 alimente pe care trebuie să le consumi dacă vrei rezultate la sala de forță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.