Top jocuri online gratuite
Top jocuri online gratuite

O alternativă excelentă pentru consolele video o reprezintă jocurile online pe site-urile specializate. Atunci când aveți puțin timp liber la locul de muncă sau când sunteți în vacanță și vreți să vă deconectați în totalitate, puteți să încercați jocurile de pe poki.ro. Noi am încercat să vă prezentăm cele mai căutate categorii și am realizat un Top jocuri online gratuite.

Jocurile video au luat amploare în ultimii ani, iar, odată cu dezvoltatea tehnologiei, acestea au ajuns la un stadiu care părea imposibil, spre exemplu, la începutul anilor 2000. Atunci, această piață creștea timid și nu promitea impactul de care se bucură în ziua de astăzi.

Evenimentele pregătite pentru fanii jocurilor video sunt din ce în ce mai căutate, în timp ce, vânzările consolelor și cele ale jocurilor cresc vetiginos în fiecare lună. La fel de repede se dezvoltă și jocurile video din domeniul online. Grafica nu este la fel de bună, povestea nu este la fel de complexă, iar gameplay-ul lasă, de cele mai multe ori, de dorit. Însă, în ciuda tuturor acestor detalii, jocurile video de pe site-urile de specialitate, precum poki.ro, sunt tot mai căutate de internauții din România.

Jocuri online cu împușcături

Un segment extrem de important de pe această piață îl reprezintă jocurile cu împușcături. Celebrul Counter Strike a fost, este și, cu siguranță, va rămâne un punct de reper în istoria acestei industrii. Celebrul joc creat de Valve și Sierra a inspirat mulți producători de pe această piață și a lansat noi tendințe în această lume. La fel s-a întâmplat și cu jocurile online, care au o categorie specială denumită „Jocuri cu împușcături”.

Combat Reloaded

Motorul grafic este printre cele mai bune și putem spune că se ridică la nivelul impus de Counter Strike 1.6. De altfel, chiar și armele prezente în joc sunt asemănătoare, iar în meniul jocului se regăsește o opțiune rar întâlnită în „oferta” celorlalte „joculețe” de pe piață. În Combat Reloaded, vă puteți face un cont și vă puteți duela cu prietenii grație platformei online pe care o oferă jocul.

Jocuri online cu împușcături

Zombie Hazard

Filme precum „Resident Evil” sau „World War Z”, dar și serialul „Fear of the walking dead” n-au făcut altceva decât să demonstreze că oamenii sunt atrași de acest subiect. Astfel, producătorii au acționat rapid și au scos pe piață jocuri video cu zombi. „Zombie Hazard” este unul dintre cele mai bune exemple. Este un joc cu o grafică foarte bună și care vă poate ridica adrenalina la cote maxime.

Jocuri online cu împușcături

Jocuri online cu avioane

Air Strike Warfare este jocul care vă trimite direct în luptele aeriene din ținutul înghețat. Cu un sistem de control destul de dificil, jocul este printre cele mai căutate de pasionații acestui gen. Jocurile cu avioane nu au o categorie specială și sunt încadrate la „Jocuri cu împușcături”.

Notebook Wars se controlează mult mai ușor, iar tot jocul este gândit doar pentru utilizarea mouse-ului. Trebuie doar să „zburați” cu ajutorul său, să apăsați pentru a trage și să treceți nivel după nivel. Jocul este creat, în special pentru copii, iar această concluzie o tragem în urma modulului grafic. Acesta este foarte simplu și putem vedea că, de fapt, toată acțiunea se petrece pe pătrățelele unui caiet de matematică.

Jocuri online cu împușcături

Jocuri online cu rechini

Poate părea surprinzător, însă jocurile cu rechini reprezintă una dintre cele mai căutate categorii. Nu sunt foarte complexe, însă sunt extrem de interactive și capabile să vă țină câteva ore bune în fața calculatoarelor. La jocul Prehistoric Shark, acțiunea se petrece în vremea dinozaurilor, iar tot ce trebuie să faceți este să sfâșiați cât mai mulți oameni și cât mai multe animale, astfel încât să bateți recordul jocului.

Jocuri online cu rechini

Unul dintre cei mai iubiți supereroi, Aquaman, are propriul său joc. Aquaman: Defender of Atlantis este un joc în care celebrul personaj luptă împotriva rechinilor pentru a-și apăra regatul cunoscut de toată lumea grație benzilor desenate din universul DC. Jocul este foarte simplu și trebuie doar să vă mișcați de jos până sus, apoi sa-i luați la țintă pe rechini și să-i loviți cu puterile voastre speciale, printr-o simplă apăsare a tastei „Z”.

Jocuri online cu rechini

Oferta nu este la fel de generoasă ca la jocurile cu mașini, cu împușcături sau de gătit, însă, jocuri cu rechini precum Eat or Be Eaten sau Surfing Danger sunt cel puțin la fel de interesante.

Jocuri online cu fotbal

Unul dintre cele mai populare jocuri de fotbal din ultimii ani, cel puțin în domeniul online, este, fără îndoială, Sports Heads World Cup Challenges. Aici vă puteți alege jucătorii favoriți din fotbalul mondial și vă puteți lua la întrecere, în mod special, cu ajutorul capului. Atenție! Nu trebuie să vă speriați de numele jucătorilor. Acestea sunt asemănătoare cu cele din realitate, însă, producătorii jocului, probabil, nu au avut dreptul de a folosi numele din viața reală.

Jocuri online cu fotbal

La fel de interesant este și jocul Fotbal cu John Terry. Deși a fost creat pentru Campionatul Mondial din Germania, în 2006, jocul încă este destul de căutat și foarte cunoscut printre iubitorii genului. Trebuie să anticipați fiecare centrare venită, să marcați cu capul cu ajutorul lui John Terry și să aduceți Angliei titlul mondial așteptat încă din 1966.

Jocuri online cu fotbal

Jocuri online cu roboți

Jocurile online cu roboți au un loc aparte pe site-urile de specialitate. Iar aici nu trebuie să ne mire nimic, așa cum s-a întâmplat în cazul jocurilor cu rechini. Roboții au fost dintotdeauna printre jucăriile favorite ale copiilor, iar acum, odată cu interesul crescut pentru Transformers, jocurile cu roboți au intrat și ele pe lista favoritelor pentru oricare pasionat de jocuri video, dar, în special, de aventuri din genul science-fiction.

Recenzie articol
  • Calitate informații
5

Rezumat

Jocurile video au luat amploare în ultimii ani, iar, odată cu dezvoltatea tehnologiei, acestea au ajuns la un stadiu care părea imposibil, spre exemplu, la începutul anilor 2000. Atunci, această piață creștea timid și nu promitea impactul de care se bucură în ziua de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.