Marian Rada și Daniel Pancu, Rapid
Marian Rada și Daniel Pancu, Rapid

Cu un buget anunțat de 2,5 milioane de euro, Rapid începe de luni campania de transferuri pentru Liga a 2-a. Obiectivul clubului giuleștean este promovarea în prima ligă.

Daniel Pancu a anunțat în ultimele săptămâni lista transferurilor pe care și le dorește. Regăsim nume importante, iar altSPORT.ro ți le prezintă pe cele mai importante cinci.

1. Alexandru Ioniță II

Rapidist convins, Alexandru Ioniță II vrea să se întoarcă în Giulești, iar clubul va face tot posibilul în această vară să-l transfere. Desigur, vorbim despre un transfer sub formă de împrumut. Ioniță mai are contract cu CFR Cluj până în 2022. Șansele să ajungă la Rapid nu sunt mari însă. Atacantul are numai 24 de ani și e posibil ca ardelenii să-l cedeze tot în Liga 1. În plus, salariul său este uriaș, iar Rapid va fi nevoită să suporte 50% din cheltuieli. În orice caz, voință există de ambele părți.

2. Filipe Teixeira

Filipe Teixeira este liber de contract în acest moment, după despărțirea de FCSB. Pancu a declarat recent că dorește să-l transfere. Portughezul are 38 de ani, însă experiența sa poate ajuta mult Rapid în Liga a 2-a. A mai jucat pentru clubul giuleștean în perioada 2011-2013, iar atunci a făcut-o foarte bine. De altfel, Teixeira a jucat bine oriunde s-a dus, fiind un exemplu de seriozitate, bun-simț și talent. Din păcate pentru giuleșteni, concurența este din nou enormă. Dan Petrescu și-a anunțat la rândul său interesul pentru Teixeira.

3. Facundo Mallo

Conform presei, sosirea fundașului uruguayan în Giulești reprezintă doar o chestiune de timp. Mallo nu s-a adaptat prea bine la Dinamo, pentru care a evoluat în numai trei meciuri, iar Mircea Rednic nu-l mai vrea. Nu e clar totuși cât de bine se va adapta jucătorul în fotbalul nostru, până acum evoluând doar în țara sa natală Uruguay, unde a jucat constant însă pentru Liverpool Montevideo și CA Torgque.

4. Alexandru Ioniță I

Un alt transfer cu șanse mari de reușită. Ajuns la 29 de ani, Alex Ioniță I rămâne în inimile rapidiștilor datorită realizărilor avute în Giulești. A fost pe teren și a marcat și în celebrul 5-1 cu Steaua de acasă. În acest sezon a jucat pentru Sportul Snagov și nu a făcut-o rău deloc, mai ales în a doua parte a stagiunii. Snagov are probleme mari cu banii, astfel că Ioniță poate opta pentru revenirea în Giulești.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

5. Relu Stoian

Ultimul jucător pe listă este portarul Relu Stoian, în vârstă de 23 de ani. Nu a jucat niciun meci în actuala stagiune pentru Sepsi, dar are o experiență bună la nivelul Ligii a 2-a, unde a jucat pentru Berceni și Juventus București. În plus, Stoian este rapidist declarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.