Top 15 cadouri
Top 15 cadouri

A venit Crăciunul şi nu i-ai luat un cadou celui mai bun prieten? Eşti în pană de idei? Nicio problemă. Te ajutăm noi. Îi punem însă o condiţie prietenului tău. Să fie un mare pasionat de jocuri. Dacă întruneşte această condiţie, îţi prezentăm un top ale celor mai dorite 15 cadouri ale unui gamer. Fie că e vorba despre o consolă nouă, un joc, un accesoriu sau o jucărie, fii sigur că prietenul tău va fi încântat dacă vei alege din lista de mai jos.

1. Red Dead Redemption II

Vestul sălbatic rămâne de secole unul dintre elemente fascinante ale culturii americane. Read Dead 2 are însă ceva special. Când joci cel mai popular joc al finalului de an îţi vei dori cu siguranţă să te urci pe un cal, să călăreşti precum un cowboy şi să intri în pielea personajului (Valabil pentru PS4 şi XBox One).

2. Xbox Game Pass (6 luni)

Pentru jucătorii care nu se pot decide, Game Pass vine cu peste 100 de titluri diferite (care se actualizează şi se schimbă frecvent) disponibile imediat pentru descărcare și redare.  Este ca un Netflix al jocurilor. Sigur se va găsi ceva şi pentru prietenul tău.

3. Arcade1Up 12-in-1 Arcade Cabinet

Visul oricărui copil din anii ’80 poate deveni realitate cu o maşinărie de jocuri care îţi permite accesul la 12 jocuri clasice precum Asteroids sau Centipede. Toate doar la tine acasă.

4. Guinness World Records Gamer’s Edition 2019

Interesat de recorduri? Atunci ajută-l să îşi îmbunătăţească palmaresul şi să îşi măsoare recordurile cu cele din lumea jocurilor video.

5. Poké Ball Waffle Maker

Te-ai gândit că prietenul tău şi-ar dori să aibă o pokeminge? Dar să şi mănânce una? Acesta este cadoul perfect.

6. Sony PlayStation Classic Console

Toată lumea are acum un PS4. De ce să nu îi îmbogăţeşti colecţia prietenului tău cu primul PlayStation din istorie.

7. Monopoly: ‘Fortnite’ Edition

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, la fel cum Monopoly este unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Îmbină-le pe amândouă într-un cadou perfect.

8. Super Mario Encyclopedia

Ajută-ţi prietenul să descopere întreaga istorie a celebrului joc Super Mario cu această enciclopedie de colecţie.

9. Fallout 76; Tricentennial Edition

Încă de când Skyrim a capturat imaginaţia fanilor de fantasy în 2011, jocurile de la Bethesda au fost întotdeauna subiectul anticipării şi ale hype-ului. Excepţie nu face nici Fallout 76 (Valabil pe PC, PS4 şi Xbox One)

10. Fortnite DJ Tee

Toată lumea este înnebunită dupa Fortnite. Dacă prietenul tău nu face excepţie, atunci de ce să nu aibă şi un tricou reprezentativ?

11. Battlefield V

Compania care a produs Star Wars Battlefront a scos o continuare pe măsură. Jocul este disponibil pentru PC, PS4 şi Xbox One.

12. Legend of Zelda Rupee String Lights

Ce cadou poate fi mai inventiv decât o instalaţie pentru brad copiată după elementele din Legend of Zelda.

13. Hitman 2

Agentul 47 revine cu o nouă serie de senzaţie care nu trebuie ratată de către niciun fan. Jocul e disponibil pentru PS4 şi XBox One.

14. X Rocker Multi Media Gaming Chair

Cadoul perfect pentru un gamer care petrece ore întregi în faţa consolei sau a PC-ului şi are nevoie de un loc confortabil.

15. PS4 Pro

Prietenul tău e pasionat de jocuri şi nu are o consolă încă? Nicio problemă. Ajută-l cu cea mai bună alegere, PS4 Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.