TRUCURI FIFA 19
TRUCURI FIFA 19

Ţi-ai cumpărat FIFA 19, dar nivelul tău de joc nu este încă la capacitate maximă? Nicio problemă. Noi am întocmit o listă cu 11 sfaturi eseţinale pe care trebuie să le ştii atunci când joci FIFA 19. Aceste sfaturi cuprind absolut toate trucurile, de la abordarea noilor caracteristici ale jocului, la tehnicile şi tacticile de a marca.

Top 11 sfaturi care îți vor fi de folos dacă vrei să-ți învingi prietenii la FIFA 19

Învăţă cum să utilizezi Time Finshing

Noua lovitură este mapată la intrarea pentru double tap shot, are trei nivele de succes indicate de culoarea pictogramei player-ului de la lansare. Time Finishing este perfect pentru lovituri din afara careului și adaugă puțin mai multă putere în spatele mingii.

Driven Shot

Driven Shot este în continuare o adevărată bestie. În acest an, este mapat la L1 + R1 + Shoot, iar dacă îl foloseşti golurile de la distanţă sunt aproape sigure. Acest lucru ar trebui să vă uşureze atunci când sunteţi în situaţii de unu contra unu cu portarul.

Slow down

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care mulți dintre jucătorii FIFA 19 le fac este să se bazeze prea mult pe butonul de sprint. Este posibil să pierzi mingea în timp ce sprintați, deci salvați-o pentru a ataca benzile și apoi careul.

Ground Cross

Când joci împotriva unei alte persoane, folosește butonul de centrare în jos (dublu apăsat pe centrare) pentru a-ți păcăli adversarul. De cele mai multe ori, adversarul tău va aștepta o centrare venită de sus, la înălțime, astfel încrucișările dintre jucătorii din careu pot fi o modalitate foarte bună de a diversifica opţiunile.

Utilizați Tactics

FIFA 19 are cele mai profunde opțiuni de tactică din serie. Chiar dacă nu vrei să ajungi la nivel granular, intră în meniul tactici dinamice înainte de a juca un meci și fă-ţi propriul stil de joc.

Tactica rapidă

În mod similar, în timp ce jucați un meci, asigurați-vă că utilizați efectiv tactici rapide.

Up, Up

Una dintre cele mai utile tactici din FIFA 19 este apăsarea de sus de două ori pe d-pad-ul în timp ce atacă. Acest lucru va aduce jucătorii în careu și poate face o diferență atunci când centraţi.

Ridicaţi nivelul de dificultate

Dacă vrei să te descurci mai bine la FIFA 19, atunci e recomandat să ai dificultatea la Professional. Te va scoate din zona de confort și vei face modul de carieră să fie mai ușor.

Învăţaţi cum să schimbați jucătorii cu stick-ul drept

În timp ce instinctul  ar putea fi acela de a apăsa L1 sau LB pentru a comuta pe jucător,mai bine încerci să faci acest lucru cu stick-ul drept. Folosindu-te doar de L1 te comută pe cel mai apropiat jucător de minge. Acest lucru nu este întotdeauna cel mai inspirat, deoarece mișcarea stick-ului spre jucătorul pe care doriți să comutați este mult mai bună și vă oferă mult mai multe opțiuni.

Fazele fixe setate la T

Obținerea unui corner sau lovitura liberă în FIFA 19 este o mare şansă ca să dai un gol ușor, dacă știi ce să faci. Încearcă să de îndrepți către exercițiile corespunzătoare de antrenament și perfecționează-ţi tehnica.

Utilizați L2 / LT pentru primele atingeri

Pentru a evita preluările grele și pierderea posesiei atunci când primiți mingea, utilizați L2 / LT pentru a menține mingea în posesie.

FIFA 19 Career Mode. Cei mai buni jucători în funcție de poziția din teren

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.