Top cele mai scumpe 10 case de fotbalişti
Top cele mai scumpe 10 case de fotbalişti

Superstarurile din fotbal sunt cunoscute pentru viaţa luxoasă de care au parte, pentru maşinile scumpe şi pentru propietăţile uriaşe pe care le deţin. Sumele uriaşe de bani pe care le câştigă anual fotbaliştii merită toate sacrificiile.

Mulţi dintre aceştia câştiga zeci de milioane în fiecare an şi sunt printre cei mai bogaţi oameni din lume. Când vine vorba de cheltuitul banilor, fotbaliştii obişnuiască să îi cheltuiască pe maşini, petreceri sau case scumpe.

TOP 10 cele mai scumpe case ale fotbaliștilor

AltSPORT.ro vă prezintă în acest articol un top 10 al celor mai scumpe case ale fotbaliştilor.

10 – Gareth Bale – Valorea casei: 3 milioane de dolari

Superstarul lui Real Madrid se luptă pentru titlul de cel mai bun fotbalist galez din istorie cu Ryan Giggs. „Galacticul” este însă mult mai galonat decât compatriotul său şi a intrat în acest top, evident, după transferul pe Santiago Bernabeu. 65 de milioane de euro a costat-o pe Real transferul lui Bale de la Tottenham în 2013.

9 – Andres Iniesta – Valoarea casei: 4,6 milioane de dolari

Andres Iniesta va avea cu siguranţă o viaţă liniştită din punct de vedere financiar. Fostul metronom al Barcelonei i-a părăsit în 2018 pe „extratereştri”, iar acum joacă într-una din cele mai bogat ligi din lume, cea din China, la Visel Kobe.

8 – Lionel Messi – Valoarea casei: 5 milioane de dolari

Casa lui Lionel Messi
Casa lui Lionel Messi

Pentru mulţi este cel mai bun fotbalist din lume, pentru alţii chiar cel mai bun din istorie. Cu un salariu de 40 de milioane de euro pe an, Messi ocupă „doar” locul 8 în acest top. Modestia l-a caracterizat întotdeauna pe argentinian.

7 – Mario Balotelli – Valoarea casei: 5 milioane de dolari

La pol opus cu Messi se află unul dintre cei mai controversaţi jucători italieni. 450 de mii de euro pe săptămână câştigă Balotelli la Nice. Acest lucru nu îl împiedică însă să aibă o casă la fel de scumpă precum Messi.

CITEȘTE ȘI

6 – Cristiano Ronaldo – Valoarea casei: 6 milioane de dolari

Casa lui Cristiano Ronaldo din Madrid
Casa lui Cristiano Ronaldo din Madrid

Un împătimit al propietăţilor şi al maşinilor luxoase este şi cvintuplul Balon de Aur. Lusitanul s-a mutat în Italia în vara lui 2018, odată cu transferul la Juventus, dar una dintre cele mai scumpe case ale sale rămâne cea de la Madrid, acolo unde a stat 9 ani.

5 – Frank Lampard – Valoarea casei: 7 milioane de dolari

Lampard a prins cea mai bună perioadă din istoria lui Chelsea, în momentul în care „albaştrii” au fost preluaţi de Abramovici. Actualul manager de la Derby County şi-a rotunjit veniturile mai ales în 2015, atunci când a semnat cu americanii de la New York City.

4 – John Terry – Valoarea casei: 7,5 milioane de dolari

Coleg de generaţie cu Lampard, Terry nu s-a lăsat mai prejos atunci când şi-a ales locuinţa. Fostul fundaş este acum antrenor secund la Aston Villa, echipă la care şi-a încheiat şi cariera.

3 – Didier Drogba – Valoarea casei: 14,4 milioane de dolari

Ivorianul continuă seria jucătorilor care au trecut pe la Chelsea şi care s-au îmbogăţit datorită lui Abramovici. Experienţele în China şi SUA l-au îmbogăţit şi mai tare pe unul dintre cei mai de succes atacanţi din istorie.

2 – Wayne Rooney – Valoarea casei: 17,5 milioane de dolari

Când eşti o legendă a lui Manchester United, nu ai cum să nu îţi permiţi o viaţă de lux. Atacantul a câştigat enorm în cei 13 ani petrecuţi pe Old Traford, iar acum face bani frumoşi jucând în SUA, la DC United.

1 – David Beckham – Valoarea casei: 20 milioane de dolari

Probabil cea mai celebră casă de fotbalişti este cea a lui Beckham. Pe lângă faptul că este pe primul loc în acest top, reşedinţa este renumită pentru că se învârte după soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.