Gaming Youtube
Gaming Youtube

Eşti pasionat de jocuri? Vrei să afli toate noutăţile şi părerile experţilor? Ei bine, YouTube e plin de canale care oferă tot felul de informaţii care mai de care mai interesante. În cazul în care nu ştii pe care să îl alegi, de la cine să te inspiri, noi îţi oferim topul celor mai bune 10 canale de gaming de pe YouTube.

Topul de mai jos este alcătuit de „The Top Tens”, iar fiecare canal are câte o părere de la urmăritorii acestei nişe.

1. PewDiePie

„Felix Arvid Ulf Kjellberg, cunoscut mai bine după nickname-ul său din mediul online PewDiePie, este un producător suedez de comedii și videouri, cunoscut mai ales pentru comentariile și vlogurile lui Let’s Play pe YouTube. El este cunoscut ca fiind userul cu cele mai multe subscribe-uri pe YouTube, având peste 60 de milioane de abonați.”

2.  VannosGaming

„Vanoos ar trebui să fie peste PewDiePie deoarece PewDiePie nu este un canal de Youtube în adevăratul sens al cuvântului sau cel puţin nu mai este canalul care obişnuia să fie. Vannos este un canal excelent şi ar trebui să fie pe primul loc.”

3. markiplierGAME

„Marc este extrem de amuzant și este foarte amabil și generos datorită gesturilor de caritate live. Marc ar trebui să fie mereu în top 1+. Când am o zi groaznică, mă uit la videoclipurile lui, apoi sunt într-o stare foarte bună. Chiar dacă el nu este numărul unu pe listă, el este pe primul loc în topul meu.”

4. RoosterTeeth

„Ei au cea mai bună varietate de videoclipuri, în fiecare zi se încarcă un conținut nou, iar cel mai bun este cel de luni, miercuri și vineri: „Hai să ne jucăm!”. Nu te plicitseşti niciodată să te uiți la băieții ăștia. Doar vizionați videoclipul despre modul în care este inițiat Red vs. Blue și cum toți membrii originali au fost nevoiți să se sacrifice pentru a deveni ceea ce sunt astăzi. Prea amuzant!”

5. OfficialNerdCubed

„Nerdcubed este unul dintre primele canale de YouTube. L-am urmărit și acolo este unul dintre cei mai amuzanţi gameri. Dan este pozitiv și amuzant mai ales cu emisiunea pe careo a are alaături de tatăl său #FatherAndSonDay.”

6. UberHaxorNova

„Este hilar. Tipul nu este normal, dar este și foarte amuzant și carismatic. Este distractiv să te uiți la el. Personalitatea lui nebună și extravaganţele sale fac tot canalul. Este preferatul meu.”

7. CaptainSparklez

„CaptainSparklez este un copil prietenos pe YouTube. Il știu pentru că l-am văzut în fiecare zi Copiii mei îl iubesc!”

8. Jacksepticeye

„Cea mai amuzantă serie de videoclipuri pe care am văzut-o vreodată! Postează de două ori pe zi. De asemenea, pare foarte umil şi prietenos. Mi se pare mai bun decat NerdCubed şi decât PewDiePie. Nu-mi vine să cred că e atât de jos! Dar asta ar putea fi doar pentru că e un canal nou. Cu siguranţă va fi deasupra tuturor în curând!”

9. BlueXephos

„Simon și Lewis sunt cei mai buni. Ei au peste două milioane de abonați și primesc în jur de 6 mii abonați pe zi! Ei sunt haioşi și depun foarte mult efort în videoclipurile lor. Merită să fie primii.”

10. SeaNanners

„SeaNanners este originalul. Dacă nu îl ştii, ar trebui să îţi fie ruşine. Are peste un milion de abonați și a fost unul dintre primii gameri de pe YouTube. El este încă în top și are o mulţime de fani. Pentru mine este numărul 1.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.