Florinel Coman, jucător la FCSB, în Liga I
Florinel Coman, jucător la FCSB, în Liga I

FCSB joacă duminică seara ultima carte în lupta pentru titlu. Roș-albaștrii sunt la un singur punct în spatele Craiovei, însă la cinci lungimi de CFR Cluj. La ora meciului de pe Arena Națională, această distanță poate fi chiar de opt puncte.

În aceste condiții, Mihai Teja are în față un meci de totul sau nimic. O nouă victorie în fața oltenilor, ar însemna scoaterea unei contracandidate din cursa pentru titlu și păstrarea (cel puțin) distanței față de CFR Cluj.

Chiar dacă nu e refăcut complet, Mihai Pintilii va juca din primul minut duminică seara, fiind nevoie de experiența sa la un meci de un asemenea calibru. Linia de atac va fi clasică, fără nicio improvizație, cu Man, Tănase, Coman și Gnohere, patru fotbaliști care au evoluat împreună și în tur.

 Participă și tu la concurs! Poți câștiga 100 RON dacă ghicești scorul la FCSB – Craiova. Click AICI 

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – R. Benzar, Planic, I. Cristea, J. Morais – Pintilii, L. Filip – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Gnohere

Benzar și Morais vor fi pe benzi, în timp ce Planic și Cristea vor forma cuplul de fundași centrali. Desigur, în poartă se va afla Bălgrădean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.