Fausto Rossi, jucător la U Craiova, în Liga 1
Fausto Rossi, jucător la U Craiova, în Liga 1

Universitarea Craiova a anunțat miercuri prin intermediul paginii oficiale de Facebook rezilierea de comun acord a contractului cu Fausto Rossi.

Italianul mai avea contract cu Știința până în vara anului viitor, dar conducerea clubului a făcut tot posibilul pentru a scăpa, în primul rând, de salariul său, care ocupa o bună parte din buget.

Câți bani a luat Fausto Rossi pentru fiecare minut de joc

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani încasa de la Craiova un salariu net de 12.000 de euro, unul dintre cele mai mari din lotul lui Devis Mangia. Chiar antrenorul italian l-a dorit pe Rossi în Bănie, acesta semnând în luna iulie 2017.

De atunci și până în prezent, Rossi a evoluat în numai șapte meciuri oficiale, toate în precedentul sezon, aproape jumătate din timp petrecându-l la infirmerie.

La un calcul simplu, jucătorul trecut și pe la Juventus a încasat în cele 15 luni petrecute la Craiova suma de 180.000 de euro. A fost pe teren în 289 de minute, ceea ce înseamnă că a primit 623 de euro pentru fiecare minut de joc. Salariul mediu în România este de 535 de euro.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

Votează cea mai mare legendă din istoria Universității Craiova. Cine conduce topul acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.