Rugby, Superliga Romaniei. Faza de meci din partida Steaua - Timisoara Saracens
Rugby, Superliga Romaniei. Faza de meci din partida Steaua - Timisoara Saracens

Finalul de săptămână aduce în iarbă o nouă etapă din Superliga de rugby. Derbiul rundei este cel dintre Steaua și Timișoara Saracens, care se va disputa sâmbătă, de la ora 14.30, în direct pe Telekom Sport 1. Partida poate fi urmărită de abonații telekom și online, pe siteul telekomtv.ro. De asemenea, puteți găsi un stream de foarte bună calitate pe siteul rugbytv.ro, disponibil tuturor pasionaților de rugby, indiferent de operatorul de internet la care sunt abonați.

Steaua – Timișoara LIVE VIDEO în Superliga de rugby

Derbiul etapei a treia din Superliga de Rugby le aduce față în față pe două dintre echipele care s-au luptat pentru trofeu în sezonul trecut, Steaua și Timișoara Saracens. Militarii sunt liderii la zi ai Superligii, după ce au obținut două victorii în primele două runde. Au trecut cu 75-15 de U Cluj și cu 48-17 de Tomitanii Constanța. Cu zece puncte și un golaveraj 132-32, echipa din Ghencea a acaparat prima poziție datorită golaverajului.

De cealaltă parte, Timișoara Saracens a obținut și ea două victorii în primele runde ale sezonului, dar nu a reușit să ia punct bonus ofensiv decât într-unul dintre meciuri. Campionii în exercițiu le-au învins până acum pe Gloria Buzău (51-6) și pe Știința Baia Mare (32-26).

Steaua – Timișoara LIVE VIDEO în Superliga de rugby

Duelul dintre Steaua și Timișoara Saracens este unul de tradiție în istoria Superligii. Cele două echipe s-au întâlnit de 19 ori până acum, palmaresul fiindu-le net favorabil bănățenilor. Echipa de pe Bega a obținut 12 victorii și o remiză, în timp ce bucureștenii au triumfat doar de șase ori. Cele mai recente întâlniri, în sezonul trecut, au înclinat și mai mult balanța în favoarea bănățenilor. Duelul de la Timișoara s-a terminat la egalitate, dar Timișoara și-a luat revanșa la retur, grație unui dropgolul marcat în final de Jody Rose.

Dacă este să alegem o favotită, aceasta va fi clar Timișoara Saracens. Echipa din Banat este cea mai titrată formație din Superliga de Rugby. Din 2011, de când campionatul intern se desfășoara în actuala formulă, bănățenii au câștigat de cinci ori titlul. De cealaltă parte, Steaua traversează o perioadă de reformare, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Militarii au fost la un pas să câștige Cupa Regelui în acest sezon, dar au pierdut finala cu CSM București la două puncte diferență.

Programul etapei a 3-a din Superliga de rugby:

22.09.2018, ora 11:00: Stiinta Baia Mare – Gloria Buzau
22.09.2018, ora 11:00: CSM Bucuresti – Tomitanii Constanta
22.09.2018, ora 11:00: Dinamo Bucuresti – Universitatea Cluj ( Rugby TV)
22.09.2018, ora 14:30: Steaua Bucuresti – Timisoara Saracens (Telekom Sport 2 si Rugby Tv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.