Mihai Răduț
Mihai Răduț

Mircea Rednic își continuă planul perfect gândit pentru această pauză de iarnă și negociază cu un fost jucător de la rivala FCSB. Mihai Răduț este mijlocașul dorit insistent de antrenorul „câinilor”.

Mijlocașul mai are contract până în vara lui 2020 cu Lech Poznan, însă, în acest sezon, a prins doar 708 minute în 18 partide jucate în prima ligă. În aceste condiții, șansele ca Răduț să ajungă la Dinamo au scăzut destul de mult, iar mijlocașul a acordat un interviu despre acest subiect chiar astăzi.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

„Nu exclud această posibilitate, dar momentan nu ştiu cât de mari sunt şansele să mă întorc în Liga I. Au existat într-adevăr câteva discuţii cu cei de la Dinamo, şi în trecut, după cum bine ştiţi. Mircea Rednic este un antrenor pe care îl apreciez şi cu care am discutat de mai multe ori.

Niciodată n-am reuşit să ne punem de acord. E greu, eu mai am contract un an şi, având în vedere situaţia lui Dinamo, ei pot transfera doar jucători liberi de contract. Ar fi destul de greu ca eu să plec liber de la Poznan. (n.r. dacă era liber de contract) Da, erau şansele mai mari să vin.

Mircea Rednic e un antrenor foarte bun, toată lumea din Liga I ştie acest lucru, dar până la urmă antrenorul ţine 60-70 la sută din echipă, restul jucătorilor trebuie să facă ce li se spune, să aibă calitate, să facă treaba asta, să aibă şi puţină şansă şi, cu siguranţă, pot urca în clasament. Nu cred că Dinamo sau fanii lui Dinamo se gândesc la retrogradare, chiar dacă situaţia în momentul de faţă aşa o arată” , a declarat Mihai Răduţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.