Rapid Giulești
Rapid Giulești

La solicitarea Peluzei Nord, rapidiștii au organizat duminică, începând cu ora 18:00, o ședință la care au participat suporterii și persoane din conducere. S-a dorit astfel clarificarea celor mai importante aspecte legate de binele clubului. 

Rapidiștii au fost mai organizați ca niciodată, iar toată lumea a plecat mulțumită acasă. Contrar predecesorilor săi, Victor Angelescu este un finanțator dispus să asculte vocea suporterilor, acesta având un dialog productiv cu fanii pe toată durata ședinței.

Cine a participat

Din partea conducerii au participat Victor Angelescu, Ovidiu Burcă, Florin Manea, Daniel Pancu și Lucian Ionescu, iar suporteri au venit pe stadion în jur de 400, toți luând loc la tribuna oficială. Deși au fost invitați la rândul lor de către fani, Daniel Niculae și Vasile Maftei au ales să nu vină.

Situația lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, considerat de o bună parte din suporteri drept țap ispășitor pentru plecările lui Niculae și Maftei, nu se va mai implica în viața de zi cu zi a primei echipe, ci doar de problemele care țin de Academie. El deține în acest moment o parte din acțiuni, pe care este dispus să le cedeze gratuit Primăriei Sectorului 1 ori unui alt investitor care dorește să le cumpere. De asemenea, Ovidiu Burcă nu se va mai ocupa de aspectele juridice ale clubului.

Plecările lui Niculae și Maftei

Încă nu s-a aflat dacă Daniel Niculae a avut vreun motiv întemeiat sau nu să plece, dar, ținând cont că nu a venit la ședință, iar Burcă a fost prezent și pregătit să răspundă întrebărilor, pare că Nico ar fi luat mai degrabă o decizie din orgoliu. În schimb, Vasile Maftei a ales să părăsească echipa strict pentru faptul că venise la dorința lui Niculae și Schumacher, plecați între timp de la echipă.

Victor Angelescu

S-a integrat perfect printre rapidiști și va avea susținerea lor. Dezinvolt, Angelescu a luat cel mai des cuvântul la ședință, anunțând că i-a cumpărat și acțiunile lui Adrian Olariu, care se va mai ocupa doar de organizarea jocurilor.

Numele echipei

Rapid deține palmaresul și brandul, astfel că se va numi în continuare Rapid București, decizie validată și de FRF. Sunt unele probleme însă cu societatea din cauza unei contestații făcute de AFC. Lucian Ionescu va emite un comunicat pe site-ul oficial în următoarele zile cu privire la acest subiect.

Vin jucători la iarnă

Cel puțin patru jucători care pot face diferența vor fi aduși în pauza de iarnă. Chiar dacă a pierdut un singur meci până acum, Rapid nu joacă grozav, iar actualul lot nu pare cu mult superior adversarelor din Liga a 3-a.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.