România - Germania LIVE STREAM la Dolce Sport EURO handbal
Credit © Nebojsa Tejic / kolektiff

România – Germania se vede cu LIVE STREAM la Dolce Sport la EURO handbal 2018. EHF TV transmite meciul online la TV cu streaming HD. Partida începe la ora 19:00. Click pe link-ul de mai jos ca să urmărești Campionatul European de handbal feminin din Franța. 

 CLICK AICI PENTRU VIDEO HD 

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a vedea toate meciurile României LIVE  

România – Germania LIVE STREAM la Dolce Sport

România a debutat la turneul final din Franța cu o victorie împotriva Cehiei, scor 31-28. Diferența putea fi mult mai clară, dar fetele noastre s-au relaxat în partea secundă. La pauză conduceam cu 17-11! Eliza Buceschi și Cristina Neagu au făcut un meci aproape perfect, marcând împreună 17 goluri.

De altfel, grație celor opt reușite din meciul cu Cehia, Neagu a urcat pe locul 2 în topul celor mai bune marcatoare din istoria Campionatului European de handbal feminin. Cristina mai are nevoie de numai cinci goluri ca să ajungă pe primul loc, performanță ce poate fi atinsă la jocul cu Germania.

România – Germania handbal feminin Telekom Sport

Și nemțoaicele au început bine acest turneu final, producând marea surpriză în confruntarea cu Norvegia, scor 33-32. Aproape nimeni nu miza pe o victorie a lor, cota medie oferită de casele de pariuri înainte de meci fiind de 8.00!

Chiar și așa, Germania a făcut o repriză secundă foarte bună, după ce la pauză a fost condusă cu un gol diferență. Cine câștigă acest joc, își asigură prezența în grupele principale ale competiției.

Înainte de startul oficial la EURO handbal 2018, Germania a disputat șase partide amicale, pierzându-le pe patru dintre ele. S-a impus de două ori cu Polonia, de fiecare dată la numai un gol diferență.

România – Germania streaming HD pe EHF TV

De cealaltă parte, România a ales să dispute meciuri doar la Trofeul Carpați. Le-a învins pe Serbia și pe România B fără prea mari emoții.

Fetele noastre au în acest moment o serie de cinci victorii consecutive în fața Germaniei, însă patru dintre ele au venit în jocuri de pregătire. Totuși, am reușit să învingem Germania la precedentul turneu final european, disputat în 2016. Ne impuneam atunci la un gol diferență în play-off-ul pentru locul 5.

România vine cu un moral excelent, victoria cu Cehia reprezentând totodată o revanșă, după ce această echipă ne elimina în optimile de finală de la Campionatul Mondial desfășurat anul trecut. Alte meciuri live de la Europeanul de handbal sunt transmise de asemenea pe platforma EHF TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.