Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I
Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I

Fotbalul românesc a intrat în săptămâna Unicului Derby. Duminică, de la ora 21:00, Dinamo și FCSB se vor întâlni pe Arena Națională, iar Mircea Rednic a ieșit deja la casele de bilete pentru a-i atrage pe suporteri alături de echipă.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo

„Dinamo este cam singura echipă cu suporteri. Celelalte echipe nu au suporteri, ele au fani, susținători, dar noi avem o adevărată galerie. La meciul ăsta nici nu ai nevoie de primă, n-ai nevoie de antrenor, trebuie să te motivezi singur și să dai totul în teren.

Cred că astăzi vor fi prezentați doi jucători, unul a semnat deja, a mai venit încă unul în probe, italianul. S-ar putea chiar să fie un jucător în lot pentru meciul cu FCSB. Din datele pe care le-am cules despre ei, acesta ar fi singurul care ar putea prinde lotul la acest meci” , a declarat Mircea Rednic.

Antrenorul dinamoviștilor a vorbit și despre scandalul pe care-l poartă cu Harlem Gnohere: „Asta e părerea lui și eu știu o vorbă. Nu trebuie să uiți un om care te-a ajutat. Satisfacția mea e atunci când un jucător ca Michy Batshuayi, care a jucat la Chelsea, la Dortmund, acum e la Valencia, mă sună și mă întreabă de sănătate. Asta e satisfacția unui antrenor. Asta e viața, cine apreciază, apreciază, cine nu, nu”.

În sezonul 2012/2013, Mircea Rednic a pregătit-o pe Standard Liege, unde l-a avut în lot și pe Michy Batshuayi, atacantul naționalei Belgiei în vârsta de 25 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.