Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, Liga I
Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, Liga I

Mircea Rednic nu a mai ținut cont de nimic și i-a transmis un mesaj clar lui Ionuț Negoiță. Fostul antrenor al dinamoviștilor îl acuză pe principalul acționar din Ștefan cel Mare că vrea să profite de toată această poveste cu vânzarea clubului Dinamo.

Mircea Rednic a oferit un amlu interviu și a ținut să lămurească toate detaliile unei posibile investiții la Dinamo. Fostul antrenor al „câinilor” îl vede pe Negoiță drept principalul vinovat pentru situația în care se află clubul.

Cannot find required Table

„Singura perioadă în care a fost productivă a fost în penultimul meu mandat de antrenor când dacă făcea un efort, trebuia doar să mărească salariile la 2-3 jucători, care ar fi vrut să rămână, Puljic, Gnohere, şi mai erau şi alţii, luam campionatul la pas sezonul următor. A vândut apoi jucători după ce am plecat eu de 2-3 milioane.

Tu mă dai pe mine afară, reziliezi contractele la jucătorii aduşi de mine şi apoi îmi propui să cumpăr clubul şi să-i dau eu afară pe Neagoe, pe Prunea, şi să le dau banii.

Negoiţă rămâne cu acţiunile, dar nu plăteşte nici măcar un euro din datorii, trebuie să le plătesc eu. Iar ca să investesc să mă bat la titlu şi la cupe europene, că eu nu vin să mă fac de râs, se ajunge la 10 milioane de euro.

Nu contează dacă iau 51% sau 67%, în ambele variante trebuie să-i cer acordul. Dar vă daţi seama că dacă rămâne cu 40% va fi şi mai rău. Şi el stă bine mersi la Rin.  Păi mai du-te şi anul ăsta cu New Dinamo, că înseamnă că ai încredere în ei. Şi vorbim la anul” , a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.