Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I

Pentru al doilea sezon consecutiv, Dinamo evoluează în play-out-ul Ligii I. Pentru a evita un scenariu asemănător și în stagiunea următoare, Mircea Rednic are planuri mari și a început deja să-și contureze lista de transferuri.

Dinamo l-a adus deja pe Ziggy Gordon și nu stă deloc pe gânduri. Clubul din Ștefan cel Mare a demarat negocierile cu un alt jucător și, conform gsp.ro, este foarte aproape de a bifa și cel de-al doilea transfer pentru sezonul următor, deși actuala stagiune încă nu s-a încheiat.

Dorit intens de Mircea Rednic, mai ales că situația lui Parfait Mandanda este destul de dificilă, iar șansele ca portarul cu origini congoleze să apere poarta lui Dinamo și în sezonul următor sunt foarte mici, David Lazar este aproape de a semna cu alb-roșii.

Portarul se află printre jucătorii care și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, după ce Astra nu le-a achitat salariile restante. Astfel, totul este doar o chestiune de timp. În momentul în care se va despărți de gruparea giurgiuveană, David Lazar va semna cu Dinamo.

Miercuri, 29 mai, va avea loc prima înfățișare în litigiul deschis de mai mulți jucători ai Astrei împotriva clubului patronat de Ioan Niculae.

  • 500 de mii de euro este cota lui David Lazar, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo

David Lazar, jucător la Astra, în Liga I
David Lazar, jucător la Astra, în Liga I

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.