Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic nu are timp să gândească prea mult după remiza din derby-ul cu FCSB, scor 1-1, antrenorul pregătind deja viitorul echipei.

După ce a transferat trei jucători în această săptămână, Rednic a anunțat în direct la TV alte două transferuri, mai exact doi atacanți, post deficitar la Dinamo în acest moment. Popa și Axente sunt singurii atacanți din lotul lui Dinamo în prezent.

Rednic a anunțat două noi transferuri la Dinamo

„La un derby nu trebuie să te gândeşi la bani. Au pierdut prima! Ei trebuie să înţeleagă că echipa face diferenţa şi îmi pare rău de golul luat. A fost vorba de o greşeală personală pentru că acolo nu se atacă niciodată decisiv. Steaua şi-a creat ocazii la toate meciurile, dar în seara asta nu.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

Mai avem trei puncte până la locul 6. Acum suntem în play-out, dar mai sunt meciuri de jucat. Sunt sigur că o să fim în play-off. Cei trei jucători noi se vor pregăti separat, la fel şi cei doi atacanţi care vor veni mâine. Unul e din Italia, iar celălalt a fost golgheter în România, vrea să lucreze din nou cu mine. Nu ai ce să reproşezi arbitrajului. E o ruşine de teren. Avem un singur stadion mare şi e o ruşine, iar de spectatori nu am ce să zic. Ţin să îi felicit.” – a spus Mircea Rednic.

Conform dezvăluirilor lui Mircea Rednic, unul dintre Ioan Hora și Gregory Tade va semna mâine cu Dinamo, ambii fiind foști golgheteri în Liga 1 și ambii lucrând cu Rednic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.