Suporteri U Craiova
Suporteri U Craiova

Universitatea Craiova a câștigat cu 1-0 partida jucată în deplasare cu Hermannstadt, unicul gol fiind marcat în minutul 67 de Nuno Rocha, din pasa lui Elvir Koljic.

Oltenii au ajuns la 397 de minute consecutive fără gol primit, având patru meciuri consecutive fără gol primit, plus alte 37 de minute în partida cu Dinamo, pierdută însă cu 0-3.

Recordul stabilit de Craiova după victoria cu Hermannstadt

„Nu am făcut un meci perfect. Am controlat jocul, dar nu am avut prea multe ocazii. Sunt foarte mulțumit de cum au intrat jucătorii pe teren, cu mentalitate, cu atitudine. Fortes nu s-a antrenat în ultimele două luni. Azi a stat pe bancă, poate fi un jucător important pentru noi. Dacă meciul continua 0-0, probabil că l-aș fi folosit” – a spus Devis Mangia la TV Digi Sport.

 Ești fan U Craiova? Primești 50 RON bonus GRATUIT pentru a juca la pariuri. Activează oferta ACUM 

„Ne doream să legăm o nouă victorie. Știam că o să avem un meci dificil, ei au jucat cu cinci fundași. Avem o echipă bună și fără Alex Mitriță. A intrat Nuno Rocha și a dat gol. Colli a intrat și el foarte bine. Dacă vom fi concentrați, vom câștiga toate meciurile. N-am cuvinte să le mulțumesc suporterilor, sunt extraordinari. Mergem la FCSB să câștigăm, doar nu sunt Barcelona” – a spus Alex Mateiu la TV Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.