Adrian Iencsi și Daniel Pancu, Rapid
Adrian Iencsi și Daniel Pancu, Rapid

În ultimele zile, presa sportivă a speculat faptul că Rapid se va despărți și de Adrian Iencsi, antrenorul echipei U19, care ar urma să semneze cu U Cluj, din postura de antrenor secund al lui Bogdan Lobonț.

Vestea nu a picat deloc bine pentru fanii rapidiști, supărați deja pentru plecările lui Daniel Niculae și Vasile Maftei. Totuși, Iencsi a dezmințit această informație și a oferit o adevărată declarație de dragoste pentru Rapid.

Răspunsul superb oferit de Iencsi

„N-am purtat discuții cu nimeni. Sunt la Rapid, la juniorii U19. Mă bucur de ceea ce fac. Lucrez la clubul meu iubit, sunt acasă și pentru mine asta contează.

E o provocare pentru mine să lucrez la juniori. E ceva nou și diferit. Nu am discutat cu cei de la U Cluj și nici cu Lobonț despre acest subiect” – a spus Adrian Iencsi la GSP LIVE.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

Rapid a câștigat cu 7-0 partida jucată în deplasare cu Agricola Borcea, iar acum giuleștenii se pregătesc pentru un meci pe teren propriu cu Oltenița. Surprinzătorul lider al Seriei a II-a din Liga a 3-a este Slobozia, formație pe care Rapid nu a întâlnit-o încă.

Adrian Iencsi (43 ani) a câștigat alături de Rapid două titluri naționale, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

FOTO | Rapid are una dintre cele mai frumoase suportere din fotbal: „Aici e locul meu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.