Vasile Maftei a anunțat când vrea să se retragă
Vasile Maftei a anunțat când vrea să se retragă

Rapid – Turnu Măgurele LIVE VIDEO | Ziua de joi programează ultimele înfruntări din 16-imile de finală ale Cupei României. În Giulești, Rapid primește vizita celor de la Turris-Oltul Turnu Măgurele, de la ora 18.45, în direct pe Telekom Sport 1 și pe Digi Sport 1. Abonații principalilor doi operatori de televiziune sportivă din România vor putea urmări meciul și online, pe siteurile telekomtv.ro, digisport.ro sau în aplicația Digi Online.

Rapid – Turnu Măgurele LIVE VIDEO Cupa României. Streaming online

Rapid încearcă să revină în prim planul fotbalului românesc printr-un parcurs cât mai lung în Cupă. O calificare în optimi pare la îndemâna giuleștenilor, mai ales că adversarul lor de joi vine de asemenea din liga a treia. Giuleștenii au avut un start de sezon aproape perfect. În cele nouă meciuri oficiale disputate până acum a înregistrat opt victorii și o remiză. Singurul pas greșit al echipei lui Constantin Schumacher a venit în meciul din campionat cu Popești Leordeni, scor 1-1. În rest, au fost patru victorii care au propulsat-o pe Rapid pe primul loc în clasamentul din Liga a III-a.

În Cupa României, giuleștenii au pornit încă din primul tur și au deja la activ patru meciuri. Câștigătoare a fazei naționale în sezonul trecut, Rapid le-a depășit pe rând pe Viitorul Domnești (3-0), Bragadiru (5-0), Alexandria (4-1) și Daco-Getica (2-1). De cealaltă parte, echipa din Turnu Măgurele a intrat în competiție în turul al treilea. A disputat deci numai două meciuri până acum. Ambele au venit cu emoții din plin – mai întâi, Turris a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Sporting Roșiori, apoi a învins-o greu pe Balotești, cu scorul de 3-2.

Cote la pariuri la Rapid – Turnu Măgurele

cote pariuri rapid magurele

cote pariuri rapid magurele 2

Rapid – Turnu Măgurele LIVE VIDEO Cupa României. Streaming online

Cum spuneam, Turris-Oltul Turnu Măgurele este de asemenea lider în seria ei din Liga a III-a. Asta deși nu a avut rezultate la fel de bune ca ale giuleștenilor. Palmaresul echipei lui Eric Lincar în actuala stagiune este de trei victorii și două remize. Seria a început cu o victorie în fața celor de la Viitorul Domnești, scor 7-0, dar a continuat cu o remiză în fața celor de la Flacăra Morani, scor 1-1. Au urmat alte două victorii, 1-0 cu Atletic Bradu și 1-0 cu Municipal Brașov, doar pentru ca echipa să facă un nou pas greșit în ultima etapă, la 1-1 cu U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.