Daniel Pancu antrenor la Rapid
Daniel Pancu antrenor la Rapid

Rapid s-a reunit în cursul zilei de luni cu obiectivul declarat de a reveni în Liga a 2-a. Finanțatorul Victor Angelescu și antrenorul Daniel Pancu au făcut câteva anunțuri importante la conferința de presă la care au mai participat Ovidiu Burcă și Andrei Niculescu.

În primul rând, Angelescu a dezvăluit că Ovidiu Burcă este noul președinte al clubului datorită rezultatelor avute la centrul de copii și juniori, dar că acesta nu va mai deține acțiuni, în viitorul apropiat urmând să apară un nou investitor potent.

În plus, Victor Angelescu a spus că Rapid va avea un buget de două milioane de euro în Liga a 2-a.

Schimbări importante anunțate de Angelescu

„A fost foarte implicat de la început şi, din punctul nostru de vedere, este o numire normală. Este cineva care ştie Rapidul foarte bine, cineva care a fost în acest proiect de la început, cineva care, la centrul de copii şi juniori, a avut rezultate foarte bune şi cred că merită.

În curând, un alt acţionar destul de puternic va veni lângă noi. E momentul în care, toate zvonurile acelea legate de faptul că Ovidiu Burcă deţine pe numele lui acţiuni sau le ţine pentru el se vor risipi. Veţi înţelege că tot ce ne-am dorit a fost ca un grup de oameni puternici financiar şi care iubesc fotbalul, să poată să ducă clubul ăsta, alături de Pancu, cât mai sus.

Bugetul este în jur de 2 milioane de euro. Nu avem un buget bătut în cuie pentru că de obicei 10-15% sunt deviații, se mai depășește” – a spus Victori Angelescu. 

Pancu a vorbit despre transferuri

Daniel Pancu i-a anunțat pe fani că va schimba sistemul de joc în Liga a 2-a, vorbind și despre situația transferurilor. Pancu a recunoscut că Alex Ioniță II este o mutare imposibil de realizat, însă Filipe Teixeira și Claudiu Herea ar putea ajunge la club.

„Sper ca până la sfârșitul acestei săptămâni să definitivăm lotul, pentru că este foarte important și pentru mine pentru că voi schimba sistemul de joc. Am cerut un anume profil de jucători.

Alex Ioniță era imposibil de luat, situația financiară era aproape imposibil. Teixeira știu că așteptăm un răspuns de la el, nu știu dacă mai vrea să joace sau nu, dacă mai are motivație sau nu să joace în România.

40 E un jucător foarte bun pentru Liga a 2-a, îl știu de când jucam în Italia pentru a promova dintr-o ligă în alta, cum a fost cazul din a 3-a în a 2-a, ai nevoie de cei mai buni jucători pentru liga respectivă” – a spus Daniel Pancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.