Mihai Răduț
Mihai Răduț

La începutul acestei săptămâni, Dinamo a anunțat că s-a despărțit de opt jucători, iar numărul transferurilor realizate de „câini” în această vară a ajuns la zece.

Dinamo a renunțat la majoritatea jucătorilor aduși de Mircea Rednic, la începutul acestui an, iar acum Eugen Neagoe își conturează lotul pentru noul sezon. Înainte de a pleca de la echipă, Rednic a insistat și a negociat intens cu Mihai Răduț.

Până la urmă, mijlocașul n-a mai ajuns la echipa din Ștefan cel Mare, iar acum este liber de contract după despărțirea de polonezii de la Lech Poznan. Răduț a dezvăluit că salariul oferit de Dinamo n-a fost la nivelul așteptărilor sale, care oricum nu erau foarte ridicate.
„Cu Dinamo se tot vorbeşte de câţiva ani de zile, din perioada Pandurii şi nu s-a concretizat nimic. Am avut o discuţie în iarnă cu dl Rednic. Eu îmi doream să plec din iarnă pentru că lucrurile în Polonia nu îmi mai conveneau. Cei de acolo nu m-au lăsat să plec în iarnă.

Deocamdată sunt în vacanţă, vacanţă prelungită, aştept să vină o variantă care să mă satisfacă mai ales că nu mai am 20 de ani, am 29. Nu vreau să stau şi să muncesc aşa cum am mai făcut-o în România pe gratis. Sunt un băiat inteligent şi ştiu care este nivelul salarial din România” , a spus Mihai Răduț pentru Telekom Sport.

  • 350 de mii de euro este cota lui Mihai Răduț pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.