Daniel Pancu, Rapid
Daniel Pancu, Rapid

Daniel Pancu a fost prezentat marți în noua sa calitate de antrenor la Rapid. Pancone este pregătit să promoveze echipa în Liga a 2-a, dar spune că drumul va fi unul lung.

Mai interesant însă, Pancu a dezvăluit faptul că demiterea lui Constantin Schumacher a fost hotărâtă cu două zile înaintea meciului de la Făurei.

De ce a acceptat Pancu rolul de antrenor

„Mă simt onorat. Orice jucător important al unui club își dorește ca într-o zi să ajungă să antreneze și să aibă performanțe la nivelul celor pe care le-a avut ca jucător. Acestea sunt intențiile mele, dar este un drum lung. Sunt onorat că am fost în capul listei.

De vineri știam de această propunere, am avut trei zile la dispoziție ca să mă decid. Obiectivul este promovarea în Liga a 2-a. Obiectivul imediat pe care mi l-am propus la nivelul echipei este să avem constanță în evoluții, tehnic, tactic și ca atitudine”

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

De ce a fost demis Schumacher și cine a decis

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu Schumi, dar în orice club există ierarhii, există oameni care iau decizii. A fost decizia conducerii. Nu am avut niciun fel de implicare. Din ce am înțeles de la cei din conducere, au fost nemulțumiți de unele evoluții. Adevărul este că și eu am fost. Sper să nu mai existe fluctuații la nivelul jocului, dar și al atitutidinii”

Despre situația lui Vasile Maftei

„Ne-am întâlnit ieri și cu Vasile. M-a surprins puțin zvonul, dar am avut o discuție cu el, i-am zis că-l aștept la antrenament și sper ca astăzi să vină. E căpitanul echipei. Ar fi o mare pierdere pentru noi dacă nu vine. Indiferent de ce se întâmplă însă, mâine poate plec eu, această echipă trebuie să-și urmeze drumul. Obligatoriu trebuie să meargă înainte”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.