Alexandru Mitriță. jucător la Universitatea Craiova, în Liga I
Alexandru Mitriță. jucător la Universitatea Craiova, în Liga I

Alexandru Mitriță este golgheterul la zi din Liga I și, totodată, cel mai scump fotbalist din competiția internă. În aceste condiții, de serviciile mijlocașului s-au interesat cluburi importante din fotbalul european.

Recent, cele mai avansate discuții au fost purtate de oficialii Universității Craiova cu reprezentanții clubului FC Torino. Italienii pregătiseră o ofertă de cinci milioane de euro, însă, până la urmă, negocierile au picat.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

„Gândul meu este la Craiova, nu mă gândsc deloc la plecare. Voi pleca doar dacă va fi o ofertă bună pentru club, o ofertă bună pentru mine. Nu mă gândesc la plecare, voi pleca după preliminariile cupelor europene. Cred că dacă era o sumă bună, eram plecat până acum.

Nu pot să spun cât valorez, dar sunt un jucător valoros, cu calitate, dar nu pot eu să spun cât valorez. Au fost cifre bune pentru mine în acest an, 18 goluri marcate, dacă vorbim și de cifre, am fost cel mai bun jucător din campionat. Am prins echipa etapei de foarte multe ori, iar toate aceste lucruri mă bucură” , a declarat Alexandru Mitriță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.