Alexandru Ioniță
Alexandru Ioniță

Universitatea Craiova a confirmat venirea lui Alexandru Ioniță. Mijlocașul de 24 de ani a fost împrumutat de CFR Cluj pentru un sezon, iar oltenii vor avea o opțiune de cumpărare de 800 de mii de euro.

Corneliu Papură și-a întărit lotul cu încă un mijlocaș extrem de talentat. După venirile lui Bogdan Vătăjelu, Andrei Marinescu, Antoni Ivanov și Kamer Qaka, oltenii l-au luat, sub formă de împrumut de la campioana CFR Cluj, și pe Alexandru Ioniță.


„Mi-aș dori să iau titlul cu Universitatea Craiova, ar fi un vis devenit realitate. Știu că cei de la Craiova nu au mai luat din titlul din 1991. Sunt pregătit, am fost cu CFR în cantonament și de aceea am și venit, să prind mai multe minute. Sper să mi se acorde mai multe șanse.

Mi-am dorit să vin la Craiova de acum doi ani, de când am plecat de la Astra, doar că atunci cluburile nu s-a înțeles. Mă bucur că au ajuns la un acord, mi-am dorit mult să ajung datorită fanilor, datorită atmosferei de aici, stadionului și tot ce înseamnă Craiova” , a declarat Alexandru Ioniță.

Cannot find required Table

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

Plecări în masă de la Craiova. Oltenii au început curățenia și au renunțat la cinci jucători importanți: „Să-și caute echipe!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.