Dan Nistor, jucător la Dinamo, în Liga I
Dan Nistor, jucător la Dinamo, în Liga I

Cu doar două săptămâni înaintea primului meci din noul sezon, Dinamo a reușit două transferuri într-o singură zi și a ajuns la zece jucători aduși în această vară sub comanda lui Eugen Neagoe.

Dinamo și-a întărit lotul cu încă doi mijlocași. Primul dintre ei este Armindo Rodrigues Mendes Furtado, cunoscut sub numele de „Brito”, jucător care, în ultimele două sezoane, a fost om de bază în lotul lui Xanthi, din prima ligă a Greciei.

Următorul este Filip Mrzljak. Mijlocașul defensiv a mai fost dorit și în urmă cu două sezoane de Dinamo, însă oferta făcută de „câini” n-a fost tocmai pe placul croatului. Mrzljak a semnat, până la urmă cu Astra, iar în sezonul trecut a marcat două goluri în cele 29 de meciuri jucate pentru giurgiuveni.

„În urmă cu doi ani, înainte să vin la Astra, nu am fost de acord cu oferta primită de la Dinamo şi am luat decizia să nu merg acolo. Totuși, trebuie să recunosc că este un club mare. Mi-e greu să plec din România. E frumos. Şi Bucureştiul e un oraş foarte frumos. Mentalitatea e mai relaxată, lumea e mai deschisă, mai frumos. Mâncarea e OK, şi fetele la fel” , a declarat Filip Mrzljak pentru Telekom Sport.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.