Corneliu Papură, antrenor la Universitatea Craiova, în Liga I
Corneliu Papură, antrenor la Universitatea Craiova, în Liga I

Universitatea Craiova nu se regăsește în această vară. Deși n-au avut parte de adversari de temut, oltenii au rămas fără victorie în cele patru meciuri amicale pe care le-au disputat până acum în stagiul de pregătire din Austria.

Imediat după remiza cu Legia Varșovia, scor 3-3, conducerea Universității Craiova a luat o decizie de ultim moment și a ajuns la concluzia că trebuie să renunțe la cinci jucători din lot. Astfel, începând din sezonul următor, Corneliu Papură nu se va mai putea baza pe Meza Colli, Donkor, Andrei Cristea, care se va întoarce la Poli Iași, Dimitrov şi Nuno Rocha


„Nu i-a desfăcut nimeni contractul lui Dimitrov. Dacă vii la reunirea echipei, nu înseamnă că automat mergi şi în cantonament. El e liber să facă ce vrea. Poate sta un an la echipa a doua, după care să plece liber. Clubul îi pune la dispoziţie toate condiţiile.

Şi el, şi Donkor, şi Meza Colli trebuie să-şi caute echipă. În cazul unor oferte, vom avea şi noi anumite pretenţii. Nimeni nu le desface contractele. Pe postul lui Dimitrov avem doi jucători U21” , a declarat Sorin Cârțu pentru prosport.ro.

Cannot find required Table

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.