Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I

Imediat după înfrângerea cu Dunărea Călărași, Mircea Rednic a anunțat că Dinamo se va mai despărți de un nou jucător la finalul acestui sezon.

Adus în locul irlandezului Sean McDermott, plecat la finalul lunii februarie, Parfait Mandanda își va încheia și el conturile cu Dinamo, după încheierea acestui play-out. Fratele mult mai cunoscutului Steve Mandanda este împrumutat de la Charleroi, iar contractul său cu gruparea belgiană va expira în 2022.

„Cu Mandanda sunt probleme, pentru că salariul lui este foarte mare, iar Charleroi plăteşte mai mult de 70% sau 80%. Nici nu ştiu dacă plătim 2.000 pentru el. Din vară, cei de la Charleroi vor ca noi să plătim 75% din salariul lui şi nu cred că merită. Suntem în discuţii cu câţiva portari din România şi din străinătate. E important să avem un portar. Un portar bun e 50% din echipă”, a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

  • 400 de mii de euro este cota lui Parfait Mandanda, conform transfermarkt.com

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo

În vârstă de 29 de ani, Parfait Mandanda joacă la Dinamo din februarie, perioadă în care a apărat poarta „câinilor” în nouă partide oficiale. Înainte de a evolua pentru Dinamo și Charleroi, portarul francez a mai fost legitimat la Beauvais și la Altay.

Parfait Mandanda, jucător la Dinamo, în Liga I
Parfait Mandanda, jucător la Dinamo, în Liga I

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.