Florian Munteanu CREED II
Florian Munteanu CREED II

Săptămâna aceasta se anunţă a fi una extrem de importantă atât pentru sportul românesc, cât şi pentru cinematrografia românească. Pe 23 noiembrie are loc premiera filmului CREED 2. De ce spunem acest lucru? Pentru că din distribuţie, în rol secundar, va face parte românul Florian „Big Nasty” Munteanu.

Antrenamentele lui „Big Nasty”

În vârstă de 28 de ani, Florian Munteanu a fost ales direct de către celebrul Sylvester Stallone pentru acest film. Stallone se afla în încercarea de a găsi un actor care să-l joace pe Viktor Drago. Florian este la primul său rol pe marele ecran. Născut în Germania, Munteanu nu are experienţă cinematografică, dar este un boxer profesionist şi vorbeşte la perfecţie limba engleză. Atuul său numărul unu pentru acest rol este faptul că are accent de estul Europei.

Trailer CREED 2

În CREED 2, continuarea filmului CREED Adonis Creed, interpretat de Michael B. Jordan se pregătește pentru un meci cu implicări sentimentale. Viktor Drago este cel care i-a ucis tatăl lui Adonis, pe celebrul campion mondial Apollo Creed. Antrenorul lui Viktor Drago este nimeni altul decât Ivan Drago, interpretat bineînţeles de Dolph Lundgren. Lundgren revine astfel cu personajul Drago după ce l-a distrus pe Apollo Creed în Rocky 4 şi a fost învins de campionul Philadephiei, Rocky Balboa

„Personal îmi place stilul old school de antrenament. Și asta o să vedeți în film. Ne-am antrenat în stil rusesc, de modă veche, nu modernă, dar nu pentru a ne fi mai ușor. Ne-am dorit să învingem durerea prin metode vechi”, a fost declaraţia lui Florian Munteanu după încheierea filmărilor la CREED 2.

O fază dureroasă, dar amuzantă în acelaşi timp de la filmări a fost povestită chiar de către Michael B. Jordan şi Florian „Big Nasty” Munteanu. Încărcat cu adrenalină în timp ce filmau o scenă de meci, românul l-a făcut K.O. pe Jordan după ce i-a aplicat un croşeu. Jordan nu s-a supărat şi a trecut cu bine peste moment, deşi a fost pus involuntar la podea de rivalul său din film.

Antrenamentul lui Munteanu pentru CREED 2 a fost unul de bază pentru fitness şi culturism. După ce se încălzea timp de 10-15 minute pe bandă sau pe bicicletă, românul făcea alte cinci minute de stretching activ. Urmau apoi antrenamntele cu greutăţi, mari în cele mai multe rânduri pentru a susţine fizicul impunător la cei 195 de centimetri şi 110 kilograme pe care le are.  După ce renunţa la greutăţi, Florian lucra şi la sistemul cardio vascular. Cum făcea acest lucru? Prin antrenamente de tip HIIT şi functional training. Al treilea antrenament al zilei consta într-o ședință de lupte în diverse stiluri de combat. Box, Kickboxing şi Mixed Martial Arts erau tehnicile exersate de „Big Nasty”.

În ceea ce priveşte dieta, Florian nu a avut un regim strict. El a încercat să mănânce cât mai curat, combinând macronutrienţii. Raportul de proteine şi carbohidrat a fost extrem de echilibrat tocmai pentru a îl ajuta să aibă o masă musculară densă şi definită. Acestea fiind spuse, şase dintre zilele săptămânii erau cu mese curate pentru Florian Munteanu, în timp ce a şaptea zi, de obicei în weekend era un cheat day în care prefera de cele mai multe ori Pizza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.