Grup de jucatori de la Petrolul Ploiești. România, Liga II
Grup de jucatori de la Petrolul Ploiești. România, Liga II

,Petrolul – Aerostar Bacău LIVE VIDEO | Etapa a noua din Liga 2 debutează vineri, de la ora 18:00, cu duelul dintre Petrolul Ploiești și Aerostar Bacău. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1 și pe Digi Sport 1, dar poate fi urmărit și în mediul online pe siteurile telekomtv.ro, digisport.ro, sau în aplicația Digi Online.

Petrolul – Aerostar Bacău LIVE VIDEO

Două echipe cu o bogată istorie în fotbalul românesc, Petrolul și Aerostar Bacău, luptă pentru a reveni în prim planul sportului rege la noi în țară. Cel mai aproape de acest plan sunt ploieștenii, care au avut un start acceptabil de sezon. Au făcut și câțiva pași greșiți, dar promovarea nu este departe de ei. Echipa lui Leo Grozavu stă pe locul 4 în clasament, cu 16 puncte adunate din opt meciuri. Diferența față de lider este de patru puncte, față de locul doi este de două puncte, iar față de locul de baraj – un singur punct.

Formație promovată în acest sezon în Liga 2, Petrolul s-a descurcat admirabil până acum. A făcut și câțiva pași greșiți, spre dezamăgirea fanilor, dar majoritatea evoluțiilor au fost la cel mai înalt nivel. Echipa a remizat cu liderul Sportul Snagov, scor 0-0, și a fost învinsă de Metaloglobus, scor 0-1, și de Universitatea Cluj, scor 2-3, dar în rest și-a câștigat fără emoții meciurile. O altă mare dezamăgire pentru fani a fost eliminarea încă din primul tur din Cupa României. Ploieștenii au fost scoși de o echipă de Liga a III-a, Arsenal Tunari.

Petrolul – Aerostar Bacău LIVE VIDEO

Adversarul de vineri al ploieștenilor este Aerostar Bacău, o echipă de asemenea nou-promovată, dar care nu a reușit să impresioneze în startul de sezon. Moldovenii stau doar pe locul 16 în clasament și riscă să se întoarcă imediat în Liga a III-a. Echipa a obținut șapte puncte în primele opt etape, dintre care șase au venit în ultimele două runde. În primele șase etape, Aerostar a obținut un singur punct. Nimeni nu se aștepta însă la ceea ce a urmat – victorii cu Luceafărul Oradea (3-1) și cu FC Argeș (1-0).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.