Daniel Pancu antrenor la Rapid
Daniel Pancu antrenor la Rapid

Rapid a obținut o victorie mare în deplasare cu FC Argeș, scor 2-0, una dintre contracandidatele la promovarea în Liga 1. 

În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 13 puncte și e la șase lungimi în urma liderului Turnu Măgurele. Etapa viitoare, giuleștenii au meci cu Buzău, ocupanta locului 2.

Pancu, după victoria de la Pitești

După meci, Daniel Pancu a dezvăluit că disensiunile dintre el și primarul Dan Tudorache nu mai există, cei doi discutând prin intermediul Whatsapp, iar cel din urmă asigurându-l că nu are de gând să-l demită.

„Ne-am recuperat încrederea. Nu am nicio emoție în privința promovării, v-am mai spus-o. Am avut parte de un gazon bun. Asta am cerut de la început. Rapid se exprimă foarte bine pe o suprafață bună. Încă suntem departe de adevărata valoare.

Sunt privilegiat. Mă simt ca pe vremea când eram jucător. Atmosferă fantastică și la Reșița, și la Pitești. Mă face și pe mine să întineres. Un singur mesaj le-am transmis jucătorilor azi: putem să pierdem și cu 0-5 dacă ieșim cu zâmbetul pe buze și știm că am dat totul pe teren.

Cu domnul primar am avut discuții glumețe prin mesaje. L-am întrebat când numără până la 3, acum sau la final? Mi-a transmis că la final va trage linie, iar apoi mi-a trimis niște emoticonuri cu zâmbete. Așadar, să fie pace. ” – a spus Daniel Pancu la TV Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.