Daniel Pancu, antrenor Rapid
Daniel Pancu, antrenor Rapid

Rapid dispută de la ora 14:30 un amical împotriva maghiarilor de la Szeged, cel de-al doilea al cantonamentului din Antalya.

Daniel Pancu a dezvăluit că Rapid va anunța în cursul zilei de astăzi încă un transfer. Este vorba despre un fundaș central. În plus, giuleștenii vor să mai aducă încă un jucător de perspectivă.

Pancu a dezvăluit și faptul că Rapid ar putea juca meciurile de acasă pe stadionul lui Juventus, din Colentina, club ce ar urma să ia nocturna din Giulești, iar Rapid să poată disputa partidele de acasă în nocturnă.

 Ești fan Rapid? Primești 50 RON bonus GRATUIT pentru a juca la cazinou. Activează oferta ACUM 

Pancu anunță alte transferuri la Rapid

„Hlistei e într-o formă foarte bună, a marcat în toate amicalele. Era clar o certitudine, restul sunt tineri care au nevoie de adaptare. Va mai veni și un fundaș central, e deja cu noi aici. Va fi anunțat în cel mai scurt timp, trebuie doar să mai semneze. E posibil să mai vină un jucător, tot la Under, născut după 1999.

Nu ascunde nimeni faptul că suntem favoriți la promovare. La anul va fi o Liga a 2-a cum nu a mai fost vreodată în România. Multe echipe de tradiție.

Sunt multe lucruri de modernizat în Regie. Calitatea gazonului. Ar mai fi o variantă stadionul Juventus Colentina. Vor putea lua nocturna noastră din Giulești, astfel că vom putea juca meciuri și seara acolo” – a spus Daniel Pancu la TV Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.